Thema's Van Je Telefoon Overzetten

Inhoudsopgave:

Thema's Van Je Telefoon Overzetten
Thema's Van Je Telefoon Overzetten

Video: Thema's Van Je Telefoon Overzetten

Video: Thema's Van Je Telefoon Overzetten
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, April
Anonim

U kunt uw mobiele telefoon gebruiken om onderwerpen van uw telefoon naar uw telefoon en uw computer over te zetten. Vaak zijn standaardfoto's gewoon saai en wil je iets nieuws. Er zijn verschillende manieren om onderwerpen vanaf een mobiele telefoon over te zetten.

Thema's van je telefoon overzetten
Thema's van je telefoon overzetten

instructies:

Stap 1

Installeer het originele thema op je telefoon. Maar om dit te doen, controleert u uw mobiele telefoon voor internettoegang en instellingen voor het verzenden van multimediaberichten. Als u het internet niet kunt configureren, neem dan contact op met de informatiedienst van mobiele operators - zij zullen u instructies geven.

Stap 2

Zet mms met interessant onderwerp over naar een andere telefoon. Zoek 'Berichten' in het telefoonmenu. In het submenu is er een item "MMS-berichten", vervolgens "Maken". Zoek de gewenste foto en specificeer de geadresseerde die in de lijst van uw contacten staat. Klik op "Voltooien", uw thema wordt verzonden. Stuur het onderwerp naar een andere cel met behulp van een Bluetooth-apparaat. Selecteer de gewenste afbeelding, zoek "Opties" -> "Verzenden". Zoek naar Bluetooth op het scherm. Begin met het overzetten van het onderwerp wanneer een ander apparaat wordt gevonden. Daarnaast kunt u andere opties gebruiken voor het overzetten van onderwerpen.

Stap 3

Gebruik een USB-kabel om het thema van je telefoon naar je pc over te zetten. Het systeem detecteert het type verbinding en de stuurprogramma's worden geïnstalleerd. Nu kunt u verdere acties ondernemen. Open de map van de aangesloten mobiele telefoon. Zoek de gewenste map met thema's die u naar uw computer wilt overbrengen. Ze moeten worden geselecteerd, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Plakken". Wacht tot de foto's zijn overgebracht.

Stap 4

Als er geen USB-kabel is, gebruik dan een Bluetooth- of infraroodadapter. U moet uw apparaat op uw pc aansluiten. Selecteer de gewenste thema's op uw telefoon, druk op "Opties" -> "Verzenden". Geef het kanaal op via welke de afbeeldingen worden verzonden. In de lijst met apparaten moet u een computer selecteren. Begin met het verzenden van foto's. Wacht tot alle bestanden zijn geüpload.

Stap 5

Als de thema's op de geheugenkaart van de mobiele telefoon staan, verwijder dan gewoon de kaart. Steek het vervolgens in de pc-kaartlezer. Het is noodzakelijk om de map van de geheugenkaart te openen en de benodigde afbeeldingen te vinden. U moet ze kopiëren en plakken in een van de mappen op uw computer.

Aanbevolen: