Thema's Voor Je Telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

Thema's Voor Je Telefoon Vinden
Thema's Voor Je Telefoon Vinden

Video: Thema's Voor Je Telefoon Vinden

Video: Thema's Voor Je Telefoon Vinden
Video: Hoe pas je het thema en de pictogrammen aan? 2024, Mei
Anonim

Elke mobiele telefoon kan worden aangepast. Hiervoor heeft het apparaat veel extra functies: signaalvolume, modus, navigatieknoppen, wallpapers, screensavers. Als u wilt, kunt u het telefoonthema ook wijzigen door het te selecteren uit een bestaande catalogus of door een nieuwe toe te voegen.

Thema's voor je telefoon vinden
Thema's voor je telefoon vinden

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Om de bibliotheek van je telefoon aan te vullen met nieuwe thema's, heb je de hulp nodig van vrienden van wie je de meest interessante exemplaren kunt downloaden, of je moet op zoek gaan naar nieuwe afbeeldingen op internet. Aarzel niet: in zijn uitgestrektheid vindt u zeker de juiste optie voor uzelf.

Stap 2

Alles voor telefoons - van games, beltonen tot thema's en afbeeldingen - is te vinden op de mobiele portal THEME.mob.ua op https://theme.mob.ua/. Om gratis thema's uit deze bron te downloaden, moet u eerst in speciale vensters de fabrikant (het merk) van de telefoon aangeven waarvoor u een afbeelding of een mobiel platform zoekt. Controleer vervolgens uw telefoonmodel. Daarna wordt op een nieuwe pagina een lijst met beschikbare thema's voor uw apparaat geopend. Bekijk de opties die onder uw aandacht worden gebracht. Onder elke afbeelding bevindt zich een knop "Thema downloaden", waarop moet worden geklikt om het bestand verder te downloaden.

Stap 3

Een nieuw venster dat wordt geopend, biedt u de mogelijkheid om een optie te kiezen om het thema te downloaden: rechtstreeks naar uw telefoon of naar uw computer. Om het thema op je mobiel te installeren, ga je vanaf je telefoon naar wap.mob.ua en voer je de wap-code van het geselecteerde bestand in. Het nummer wordt hier vermeld. Ook op deze site is het mogelijk om een QR-code te gebruiken - een speciale digitale barcode, voor herkenning waarvan je eerst een speciale mobiele scanner-herkenner op je telefoon moet installeren. U kunt het downloaden van dezelfde portal.

Stap 4

Om het thema op uw computer op te slaan, selecteert u het item "Gratis naar uw computer downloaden" en drukt u op de juiste knop, waarna het bestand automatisch wordt gedownload. Het wordt opgeslagen in de map waar alle bestanden die van internet zijn gedownload, naartoe worden gestuurd. Standaard is dit de map "Downloads" in "Mijn documenten" op schijf C. Daarna hoef je het thema alleen nog maar over te zetten en te installeren op je telefoon in een speciale map. Mogelijk hebt u een USB-kabel nodig om een bestand van uw computer naar uw telefoon te kopiëren en te verzenden.

Stap 5

Ook kun je thema's voor mobiel ophalen op sites waar software voor computers en telefoons wordt gepost. Meestal wordt op dergelijke bronnen een apart gedeelte gewijd aan onderwerpen.

Stap 6

Voor het gemak en gemak van het zoeken naar thema's voor mobiel op internet, kunt u de zoekmachine gebruiken waarmee u op internet werkt. Het belangrijkste hier is om de zoekparameters correct in te stellen, om de sleutelzin duidelijk te formuleren. Om dit te doen, volstaat het om in de zoekbalk de woorden "download", "thema voor de telefoon", "thema's voor de mobiel" aan te geven. Indien u dit wenst, kunt u uw telefoonmodel aangeven. Dan hoef je alleen nog maar uit de voorgestelde lijst met pagina's de naar jouw mening meest interessante sites en downloadthema's te kiezen.

Aanbevolen: