Hoe De Game Op Motorola Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Game Op Motorola Te Installeren
Hoe De Game Op Motorola Te Installeren

Video: Hoe De Game Op Motorola Te Installeren

Video: Hoe De Game Op Motorola Te Installeren
Video: Gaming on Motorola Tv Part 1 | Games available on Playstore and Aptoide Tv #Motorola TV Gaming 2024, Mei
Anonim

Voor het installeren van een game op een mobiele telefoon van Motorola hoeft de gebruiker meestal geen ingewikkelde stappen uit te voeren. Het installatieproces van de applicatie zelf duurt niet meer dan vijf minuten als de benodigde apparatuur beschikbaar is.

Hoe de game op Motorola te installeren
Hoe de game op Motorola te installeren

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, computer, datakabel, telefoonsoftware

instructies:

Stap 1

Installeer de mobiele telefoonsoftware op de personal computer. Om dit te doen, plaatst u de juiste media in het pc-station. De softwareschijf zit in de standaardverpakking van uw mobiele telefoon. Probeer tijdens de installatie van de mobiele software de installatieparameters niet te wijzigen. Anders kan het verdere werk van het geïnstalleerde programma onjuist zijn.

Stap 2

Wacht tot de installatie van de mobiele telefoonsoftware op de computer is voltooid en start het systeem vervolgens opnieuw op. Start het besturingssysteem niet opnieuw op door op een knop op de systeemeenheid te drukken - een correcte herstart wordt uitgevoerd via de menu-interface "Start" (Start - Shutdown - Restart).

Stap 3

Start na het herstarten van het besturingssysteem het eerder geïnstalleerde programma voor het werken met een mobiele telefoon. Zoek de USB-kabel (datakabel) die bij het apparaat is geleverd waarmee u uw telefoon op uw computer kunt aansluiten. Sluit eerst de kabel aan op uw pc en vervolgens op uw mobiel. Wacht tot het apparaat door het systeem wordt gedetecteerd en begin dan met het overzetten van het spel naar je mobiele telefoon.

Stap 4

Zoek de map "Games" in het actieve venster van het programma en open deze. In deze map moet je het installatiebestand met het spel verplaatsen (kopiëren). Wacht tot het kopiëren is voltooid en koppel vervolgens de telefoon los van de computer.

Stap 5

Zodra de synchronisatie van het apparaat met de pc is onderbroken, ga je naar Motorola in de sectie met games. Hier zie je het eerder gekopieerde spelinstallatieprogramma. Geef het juiste commando om het te installeren. Om dit te doen, moet u het installatiemenu openen. De installatie van het spel kan enige tijd in beslag nemen, wat direct afhangt van de grootte van de applicatie. Na voltooiing van de installatie van het spel, kun je ten volle van de gameplay genieten.

Aanbevolen: