Hoe De Game Op PS3 Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Game Op PS3 Te Installeren
Hoe De Game Op PS3 Te Installeren

Video: Hoe De Game Op PS3 Te Installeren

Video: Hoe De Game Op PS3 Te Installeren
Video: How To INSTALL GAMES In PS3 HEN Tutorial 2021 (Install PS3 Games Free) 2024, Mei
Anonim

De PlayStation 3 is een populaire videogameconsole die wordt gebruikt voor de meeste hedendaagse videogames. Helaas is het niet altijd mogelijk om dure gespecialiseerde edities te kopen, dus je moet weten hoe je de game op je PS3 installeert.

Hoe de game op PS3 te installeren
Hoe de game op PS3 te installeren

instructies:

Stap 1

Om games op de PlayStation 3 te kunnen installeren, moet je eerst de speciale software gebruiken. Formatteer de flashdrive met het FAT32-formaat in de instellingen. Download de FTP-programma's Open Manager en BlackBox, pak ze uit en kopieer de resulterende bestanden naar de voorbereide USB-stick.

Stap 2

Haal de stekker van je PS3 uit het stopcontact (zet ook de tuimelschakelaar uit als die er is) en zet de PS3 vervolgens in de JailBrake-modus. Steek de USB-stick in een USB-poort en druk vervolgens op de startknop. Klik op "Eject" (de knop voor het uitwerpen van de schijf). Ga naar het menu "Pakket installeren" en zoek daar bestanden voor het installeren van eerder gedownloade applicaties. Installeer ze beurtelings met de "X"-knop. Ga vervolgens naar het menu "Game" en kijk of de bijbehorende snelkoppelingen voor deze software verschijnen. Haal de USB-stick eruit.

Stap 3

Installeer Total Commander (als je die nog niet hebt). Verbind je console met je thuiscomputer met een patchkabel. Om games op je PS3 te installeren, ga je naar het menu Instellingen en selecteer je vervolgens Je netwerkinstellingen. Zoek vervolgens het item "Verbindingsinstellingen", selecteer het item "Special" in de kolom "Setup Method". Klik vervolgens in de kolom "Verbindingsmethode" op "Bedraad" en in de kolom "Apparaatmodus" - "Automatisch detecteren". Open de IP-instellingen en plaats een vinkje naast "Handmatig".

Stap 4

Configureer verbindingen met 192.168.1.2. Zoek vervolgens de kolom "Subnetmasker" en stel de waarde in op 255.255.255.0. Stel in de kolommen "Primaire DNS" en "Standaard router" 192.168.1.1 in en wijzig geen aanvullende DNS. Gebruik geen proxyserver, stel het MTU-veld in op "Automatisch", gebruik voor UPnP de modus "Inschakelen". Sla de instellingen op met de "X"-toets.

Stap 5

Zoek in het gedeelte "Game" het BlackBox FTP-programma. Open vervolgens Total Commander op uw computer, klik op "Netwerk" en klik vervolgens op "Verbinden met FTP-server". Om het spel op PS3 te installeren, klik je op "Toevoegen", in de "Verbindingsnaam" schrijf je "PlayStation 3", voor de server stel je het IP 192.168.1.2:21 in en verander je het wachtwoord en de accountvelden niet. Maak verbinding met de geselecteerde verbinding.

Stap 6

U ziet een menu waarin u de map dev_hdd0 moet selecteren. Ga naar het menu Spel en vervolgens naar OMAN46756. Maak in deze map een GAMEZ-map en kopieer de game die je daar wilt installeren. Nadat het kopieerproces is voltooid, sluit u het BlackBox FTP-programma af en start u Open Manager. De vraag zal voor je verschijnen: "Gebruik OMAN46756". Druk op de toets "Ja". Selecteer het gewenste spel en druk op "X". Daarna start de installatie en na een tijdje kun je van het spel genieten.

Aanbevolen: