Hoe U De Geheugenkaart Van Uw Telefoon Kunt Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Geheugenkaart Van Uw Telefoon Kunt Wissen
Hoe U De Geheugenkaart Van Uw Telefoon Kunt Wissen

Video: Hoe U De Geheugenkaart Van Uw Telefoon Kunt Wissen

Video: Hoe U De Geheugenkaart Van Uw Telefoon Kunt Wissen
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, April
Anonim

In de loop van de tijd hoopt zich een groot aantal verschillende bestanden op op de geheugenkaart van een mobiele telefoon, waarvan vele volledig overbodig zijn. Er zijn verschillende manieren om ze van de geheugenkaart te verwijderen.

Hoe u de geheugenkaart van uw telefoon kunt wissen
Hoe u de geheugenkaart van uw telefoon kunt wissen

instructies:

Stap 1

Sluit de telefoon met de geheugenkaart in de computer aan met behulp van de USB-kabel. Als de mobiele telefoon u vraagt om een verbindingsmodus te selecteren, selecteert u de modus voor bestandsoverdracht. Het systeem detecteert vervolgens een nieuw verwijderbaar opslagapparaat. Indien nodig worden de voor de werking benodigde stuurprogramma's automatisch geïnstalleerd. Ook kun je je telefoon via bluetooth met je computer verbinden.

Stap 2

Open daarna de geheugenkaartmap van de aangesloten telefoon met behulp van de besturingssysteemverkenner. Selecteer alle bestanden en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in de lijst die verschijnt het item "Verwijderen". U kunt ook op de Delete-toets op uw toetsenbord drukken. Wacht tot alle bestanden zijn verwijderd.

Stap 3

Bovendien kunt u de geheugenkaart van de telefoon wissen door deze te formatteren. Open hiervoor "Deze computer" met behulp van de verkenner, klik met de rechtermuisknop op de flashkaart van de telefoon en selecteer "Formatteren" in de lijst. Wijzig indien gewenst de standaard opmaakparameters en druk vervolgens op de knop om het proces te starten. Wacht tot het is voltooid.

Stap 4

Een andere optie is om de geheugenkaart rechtstreeks te wissen met behulp van het besturingssysteem van de telefoon. Open hiervoor het telefoonmenu en selecteer de geheugenkaart. Selecteer alle objecten met de juiste telefoonfunctie en selecteer vervolgens "Verwijderen". Wacht tot het reinigingsproces is voltooid.

Stap 5

Als uw computer een kaartlezer heeft, kunt u de volgende optie gebruiken. Verwijder de geheugenkaart uit de telefoon en plaats deze vervolgens in de kaartlezer van uw computer. Gebruik Verkenner om de map op uw flashkaart te openen en alle bestanden te verwijderen. U kunt ook met de rechtermuisknop op het geheugenkaartpictogram klikken en "Formatteren" selecteren.

Aanbevolen: