Het Geheugen Van De Nokia-telefoon Wissen

Inhoudsopgave:

Het Geheugen Van De Nokia-telefoon Wissen
Het Geheugen Van De Nokia-telefoon Wissen

Video: Het Geheugen Van De Nokia-telefoon Wissen

Video: Het Geheugen Van De Nokia-telefoon Wissen
Video: Nokia 2 storage problem solution 100%working trick 2024, Mei
Anonim

Om de functionaliteit van een mobiel apparaat te herstellen, is het vaak nodig om het geheugen te wissen. Om deze procedure uit te voeren, kunt u speciale servicecodes of functies gebruiken die beschikbaar zijn in een bepaalde telefoon.

Het geheugen van de Nokia-telefoon wissen
Het geheugen van de Nokia-telefoon wissen

instructies:

Stap 1

Probeer allereerst het geheugen van uw mobiele telefoon te wissen door de fabrieksinstellingen van dit apparaat toe te passen. Zet het apparaat aan en open het hoofdmenu. Ga naar het submenu "Instellingen".

Stap 2

Markeer Standaardinstellingen herstellen of Telefooninstellingen resetten. Klik op de knop "Ja". Wacht tot het menu verschijnt met de waarschuwing dat het uitvoeren van deze opdracht het telefoongeheugen zal wissen en alle gebruikersinstellingen zal resetten. Bevestig de start van de reinigingsprocedure van het apparaat.

Stap 3

Voer de beveiligingscode in nadat het bijbehorende veld verschijnt. Als u de waarde niet hebt gewijzigd, vul dan de regel in met 12345. Bestudeer de gebruikershandleiding om de betekenis van deze code te achterhalen.

Stap 4

Wacht tot de mobiele telefoon automatisch opnieuw opstart. Controleer de stabiliteit van het apparaat en configureer het opnieuw.

Stap 5

Gebruik de servicecode om de telefoonparameters opnieuw in te stellen als u om de een of andere reden geen toegang kunt krijgen tot de opties. Met deze methode kunt u het apparaat resetten zonder een beveiligingscode in te voeren. Kies * # 7370 # en druk op de knop "Bellen".

Stap 6

Onthoud dat het uitvoeren van deze opdracht het geheugen van de telefoon volledig zal wissen. Als u contacten opslaat die niet op een simkaart staan, maak dan van tevoren een back-up van uw telefoonboek.

Stap 7

Voordat u deze opdracht uitvoert, verwijdert u de USB-stick en simkaart. Dit beschermt de gespecificeerde apparaten tegen onbedoelde reiniging.

Stap 8

Als u het geheugen van een mobiele telefoon die niet aan gaat, moet wissen, gebruikt u de toepassing Nokia Phoenix. Het is bedoeld om de firmware van een mobiel apparaat te vervangen.

Stap 9

Selecteer na het starten van Nokia Phoenix de Dode modus. Download het firmwarebestand van de officiële site. Gebruik de firmwareversie die momenteel op het apparaat is geïnstalleerd.

Stap 10

Druk op de Flash-knop, selecteer het gedownloade bestand en wacht tot Nokia Phoenix is uitgeschakeld.

Aanbevolen: