Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Wissen
Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Wissen
Video: How to clean your phone screen (and some products to avoid) 2024, Mei
Anonim

Zelfs als je heel voorzichtig bent met je mobiele telefoon en deze in een beschermhoes draagt, zullen er uiteindelijk stof en vingerafdrukken op de dipool verschijnen. Wat kunnen we zeggen over dergelijke schermdefecten als vuil dat erop is gevormd of het verschijnen van krassen die het uiterlijk bederven. Als de krassen op het scherm van de telefoon echter ondiep zijn, kunt u proberen het in zijn oorspronkelijke vorm te herstellen.

Hoe u uw telefoonscherm kunt wissen
Hoe u uw telefoonscherm kunt wissen

Noodzakelijk

  • - pasta voor het verwijderen van krassen DISPLEX;
  • - afplakband;
  • - zacht weefsel;
  • - nat wattenstaafje;
  • - servet.

instructies:

Stap 1

Om krassen op het scherm van je telefoon te verwijderen, kun je een schuurpasta kopen, bij voorkeur gemaakt in Duitsland. Bijvoorbeeld DISPLEX, een gespecialiseerde krasverwijderende polijstpasta gemaakt in Duitsland. Je kunt het kopen in winkels met mobiele accessoires voor een prijs van ongeveer 200-250 roebel. Houd er echter rekening mee dat deze tool alleen oppervlakkige krassen verwijdert.

Stap 2

Bedek de behuizing van het mobiele apparaat met plakband rond de rand van het scherm met plakband om het binnendringen van pasta te voorkomen, die de verf op de behuizing van de telefoon kan aantasten. Schud vervolgens de tube van de krasverwijderaar enkele seconden.

Stap 3

Knijp een kleine hoeveelheid van de pasta in de vorm van een spoor op het display van de telefoon uit en begin het grondig in cirkelvormige bewegingen te wrijven (polijsten) met een suède of andere zachte doek. Probeer bij het wrijven niet te hard op de stof te drukken, want Door de hoge temperatuur kan DISPLEX polish een deel van het plastic van het display verwijderen.

Stap 4

Gebruik voor het polijsten geen fijnkorrelig schuurpapier, omdat daarna door het uitwissen van de toplaag van het scherm (ongeveer 0,1 mm) een cirkelvormige markering kan achterblijven. Bovendien is het ongewenst om het touchscreen te slijpen, deze reinigingsoptie is er niet geschikt voor.

Stap 5

Om het scherm van een mobiele telefoon eenvoudig te reinigen van stof en vingerafdrukken, veegt u het af met een vochtige doek of een wattenschijfje dat licht is bevochtigd met zeepsop, maakt u het scherm voorzichtig schoon van vuil en veegt u het vervolgens af met een schone papieren handdoek.

Aanbevolen: