Hoe U Uw Adresboek Kunt Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Adresboek Kunt Wissen
Hoe U Uw Adresboek Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Adresboek Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Adresboek Kunt Wissen
Video: Deleting Address Book in Microsoft Outlook 2024, Mei
Anonim

Het adresboek wordt in verschillende programma's en diensten gebruikt. Het bevat bepaalde contacten voor communicatie voor persoonlijke doeleinden en werk. Na verloop van tijd wordt het noodzakelijk om het te reinigen.

Hoe u uw adresboek kunt wissen
Hoe u uw adresboek kunt wissen

instructies:

Stap 1

Ga naar het "Adresboek" van je telefoon. Bij veel mobiele modellen kunt u dit rechtstreeks vanuit het hoofdmenu doen. Als u de lijst met vrienden en kennissen volledig uit het adresboek wilt wissen, klikt u op het tabblad "Alles verwijderen", specificeert u de verwijderingsmethode (van uw telefoon of simkaart) en bevestigt u uw bewerking.

Stap 2

Wacht tot het apparaat de opdracht uitvoert. Dit proces kan enkele minuten of een paar seconden duren, afhankelijk van de vulling van de lijst. Raak het niet aan voordat het reinigen is voltooid. Als u bepaalde contacten moet verwijderen, kunt u dit individueel doen door een eerder geconfigureerde groep te wissen.

Stap 3

Gebruik uw e-mailinbox om ongewenste contacten te verwijderen. Bovendien hangt een dergelijke opschoningsoptie af van waar u uw postadres hebt geregistreerd en hoe deze functie in dit systeem wordt uitgevoerd.

Stap 4

Log in op uw contacten, waar de volledige lijst van gebruikers staat met wie u heeft gecommuniceerd en hier toegevoegd. Klik voor een volledige opschoning op "Adresboek wissen". Als u specifieke gebruikers wilt markeren, klikt u op de optie "Geselecteerde verwijderen". U kunt meerdere gebruikers tegelijk verwijderen.

Stap 5

Open de groepsclassificatie en specificeer degene die u niet langer nodig heeft. Ga erop in. Er is een tabblad Groepsinstellingen boven de lijst met contactpersonen. Open het vervolgens en selecteer de optie "Groep verwijderen". Bevestig uw acties door op "OK" te klikken. Misschien hebben de uitgevoerde bewerkingen niet geholpen om de lijst met contacten in het adresboek te wissen. In dit geval kunt u contact opnemen met de ondersteuningsdienst van uw mailserver.

Stap 6

Gebruik Microsoft Office Outlook. Open hiervoor de "Service" en ga naar het submenu "Accountinstellingen". Klik vervolgens op "Adresboeken" en specificeer de lijst met contacten die u wilt wissen.

Stap 7

Klik op het tabblad Verwijderen en op de knop Voltooien. Daarna moet u het programma opnieuw opstarten en de afwezigheid van de opgegeven gesprekspartners in het adresboek controleren.

Aanbevolen: