Hoe U Uw Telefoon Kunt Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Wissen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Wissen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Wissen
Video: Zoekgeschiedenis wissen op je telefoon | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Voor het gemak van de inklaring van goederen kunt u het beste contact opnemen met een ervaren makelaar, maar het is mogelijk dat de diensten van een makelaar de kosten van de goederen zelf overschrijden. In dit geval is het beter om zelf de inklaring te doen.

Hoe u uw telefoon kunt wissen
Hoe u uw telefoon kunt wissen

instructies:

Stap 1

Vul uw telefoonnummer in op de douaneaangifte. Als u slechts één telefoon mee het land in neemt, kunt u deze registreren als gekocht voor uw eigen behoeften, dan hoeft u er geen douanerechten voor te betalen. Om een mobiele telefoon door de douane in te klaren, moet u in de aangifte, naast het model en de naam van de fabrikant, ook de IMEI-code aangeven, zodat de mobiele telefoon correct werkt op het grondgebied van de staat waar hij is wordt geïmporteerd. Om vervolgens de IMEI van de telefoon in de database van het staatscentrum van radiofrequenties te krijgen, moet u contact opnemen met de bovengenoemde instelling met een verklaring in het vastgestelde formulier.

Stap 2

Bewaar je aankoopbewijs om je telefoon door de douane te klaren. Dit is in de eerste plaats nodig om ervoor te zorgen dat wetshandhavingsinstanties ervoor zorgen dat de mobiele telefoon legaal is gekocht en ook legaal wordt geïmporteerd. Het maakt niet uit of je zelf een mobiele telefoon importeert of op de een of andere manier in een pakket hebt ontvangen, voor een veilige inklaring heb je een betalingsbewijs nodig. Een banktransactiebewijs is ook geschikt als u per bankoverschrijving afrekent.

Stap 3

Douanerechten betalen. Dit is nodig als u meer dan twee mobiele telefoons wilt invoeren en inklaren door de douane. Momenteel bedragen de douanerechten op uit Europa geïmporteerde mobiele telefoons 30 euro per stuk. Als we het hebben over een grote partij mobiele telefoons, heb je wat meer documenten nodig, zoals een factuur van de leverancier en een contract.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de ontvangst van de betaling (indien voorzien door het contract) niet is geannuleerd. Over het algemeen zou het proces van inklaring van één mobiele telefoon u niet veel tijd moeten kosten. U kunt in dergelijke gevallen ook contact opnemen met de makelaar die "de hond heeft opgegeten", maar houd er rekening mee dat zijn diensten geld kosten.

Aanbevolen: