Hoe Een Wap-site Te Openen: Nuttige Informatie

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wap-site Te Openen: Nuttige Informatie
Hoe Een Wap-site Te Openen: Nuttige Informatie

Video: Hoe Een Wap-site Te Openen: Nuttige Informatie

Video: Hoe Een Wap-site Te Openen: Nuttige Informatie
Video: Как НАПОЛНЯТЬ себя ЗДОРОВЬЕМ. ОГОНЬ и ПОЛЫНЬ. Му Юйчунь. 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat het zelfs vanaf reguliere mobiele telefoons al lang mogelijk is om door reguliere websites te bladeren, zijn er nog steeds af en toe WAP-sites die de WML-opmaaktaal gebruiken. U kunt ze, indien nodig, niet alleen vanaf uw telefoon openen, maar ook vanaf uw computer.

Hoe een wap-site te openen: nuttige informatie
Hoe een wap-site te openen: nuttige informatie

instructies:

Stap 1

Probeer de WAP-site te openen met de Opera-browser. De Presto "engine" is ontworpen om te werken met pagina's die zowel HTML als WML gebruiken. Houd er echter rekening mee dat veel servers automatisch bepalen dat het bekijken niet vanaf een telefoon is, maar vanaf een computer, en in ruil daarvoor de browser een normale of lichtgewicht PDA-versie van de site sturen met HTML.

Stap 2

Als u een gebruiker bent van de Mozilla Firefox-browser, installeer dan vier plug-ins om WAP-sites te bekijken:

Stap 3

Als uw computer een Windows-besturingssysteem of een PDA met een Windows Mobile-besturingssysteem heeft, installeer dan de gespecialiseerde WinWAP-browser erop. Deze browser doet zich bij het benaderen van de server voor als een telefoon, waardoor de server, als hij daarvoor is ontworpen, een pagina terugstuurt met behulp van WML. U kunt WinWAP downloaden vanaf de volgende pagina:

Stap 4

Ongeacht welke browser / OS-combinatie u gebruikt, gebruik een van de online emulators om WAP-pagina's te bekijken. Ga hiervoor naar een gespecialiseerde site, voer vervolgens de URL van de WAP-pagina in het veld in en druk op "Enter". In het verleden waren er nogal wat van dergelijke diensten op internet, maar de afgelopen jaren zijn ze bijna allemaal gesloten. De meest bekende van de "remaining afloat"-services voor het bekijken van WML-pagina's met conventionele HTML-browsers bevinden zich op de volgende adressen:

Stap 5

Installeer de J2ME Microemulator op uw computer en start vervolgens de UCWEB-browser erop. Selecteer in de instellingen in het item "User agent" "WAP UA". Gebruik vervolgens deze browser om naar de gewenste WAP-site te navigeren.

Aanbevolen: