Punten Overdragen Naar Een Andere Megafon-abonnee

Inhoudsopgave:

Punten Overdragen Naar Een Andere Megafon-abonnee
Punten Overdragen Naar Een Andere Megafon-abonnee

Video: Punten Overdragen Naar Een Andere Megafon-abonnee

Video: Punten Overdragen Naar Een Andere Megafon-abonnee
Video: Как пользоваться Мегадиск от Мегафона: войти, скачать на компьютер, создать папки и закачать фото? 2024, April
Anonim

Megafon-abonnees kunnen, simpelweg door gebruik te maken van mobiele communicatie, hiervoor beloningen ontvangen in het kader van het bonusprogramma. Het is noodzakelijk om punten te verzamelen die zelfs kunnen worden overgedragen aan andere klanten van de telecomoperator.

Punten overdragen naar een andere Megafon-abonnee
Punten overdragen naar een andere Megafon-abonnee

Noodzakelijk

een telefoon verbonden met Megafon

instructies:

Stap 1

Word lid van de "Megafon-Bonus" actie. U kunt punten inwisselen voor extra tijd voor communicatie aan de telefoon, inclusief roaming, sms- en mms-berichtenpakketten, evenals internetverkeer, accessoires, telefoons, laptops, enz. Meld u aan voor het programma door een SMS-bericht met de nummers 5010 te sturen naar het gratis nummer 5010, * 105 # te kiezen op uw mobiele telefoon, het gratis nummer 0510 te bellen of uw deelname aan te melden via het Service Guide-systeem.

Stap 2

Verdien bonuspunten voor belangrijke communicatiediensten zoals uitgaande gesprekken, berichten en internettoegang. De ontvangen punten kunnen worden ingewisseld voor elke beloning uit een speciale catalogus van het bedrijf Megafon. Elke abonnee kan deelnemen aan de promotie van punten, maar bonussen zijn niet beschikbaar voor rechtspersonen en zakelijke klanten.

Stap 3

Deel uw punten door de mogelijkheid om beloningen over te dragen aan een abonnee die lid is van het Megafon-Bonus-programma. Stuur hiervoor een sms-bericht naar nummer 5010 met de volgende tekst: [Reward code] [Space] [Het nummer waar de activering naartoe gaat, in tiencijferige vorm, zonder 8 of +7].

Stap 4

Gebruik uw bonuspunten het hele jaar door. Ongebruikte bonussen worden na 12 maanden geannuleerd.

Aanbevolen: