Meer Informatie Over Verkeersopstoppingen?

Inhoudsopgave:

Meer Informatie Over Verkeersopstoppingen?
Meer Informatie Over Verkeersopstoppingen?

Video: Meer Informatie Over Verkeersopstoppingen?

Video: Meer Informatie Over Verkeersopstoppingen?
Video: WagenparkTV | 10 | Oplossingen tegen files 2024, April
Anonim

Verkeersinformatie is belangrijk voor iedereen die in een metropool woont en gebruikmaakt van vervoer over land. Zonder rekening te houden met de drukte van de wegen, is het onmogelijk om de reistijd te berekenen, wat betekent - op tijd aankomen voor een belangrijke vergadering, concert of ander evenement. Gelukkig maken moderne middelen van internet het mogelijk om verkeersopstoppingen te leren met zowel vaste computers als mobiele telefoons, smartphones en andere communicatiemiddelen.

Meer informatie over verkeersopstoppingen?
Meer informatie over verkeersopstoppingen?

instructies:

Stap 1

De belangrijkste bron van informatie over files is de Yandex. Traffic jams-service, een product van de Yandex-bron. Verkeersinformatie-applicaties kunnen worden gedownload en geïnstalleerd vanaf de website, de link waarnaar onder het artikel wordt verwezen.

Stap 2

Om informatie over files in een bepaalde regio op je telefoon te krijgen, kun je een speciale applicatie downloaden. De telefoon moet GPRS-internet ondersteunen. Klik op de pagina onder de site op de link "Download de applicatie". Geef op de volgende pagina het merk en model van uw telefoon op, druk op de "Enter"-toets. De applicatie wordt automatisch naar uw computer gedownload. Kopieer het bestand naar je telefoon en installeer.

Stap 3

Via de link onder het artikel kunt u een speciale informant downloaden op uw website. Stel de parameters in, download de HTML-code van de informant en plak deze op een van de pagina's van de site. Deze optie is relevant voor stationaire communicatie.

Stap 4

Met Google-producten kunt u ook online de toestand van de wegen in de grote steden volgen. De vierde link onder het artikel is een kaart met de staat van de wegen in Moskou. Op kleinere schaal kunt u de toestand van de wegen in een bepaald district en gebied van Moskou achterhalen. Zoek door de schuifregelaar te verplaatsen een andere stad die u interesseert en bepaal aan de hand van de kleur van de wegen (van vrij groen tot staand rood) de mate van congestie op de snelweg.

Stap 5

Net als Google maps is de verkeerskaartservice op Rambler meer geschikt voor stationair gebruik. Als u naar de kaartenpagina gaat, kunt u de mate van verkeersopstoppingen in het gebied naast u op kleur bepalen. Als je wilt, kun je andere steden en regio's bekijken.

Aanbevolen: