Hoe Informatie Over Een Persoon Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Over Een Persoon Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe Informatie Over Een Persoon Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Informatie Over Een Persoon Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Informatie Over Een Persoon Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Je hebt het telefoonnummer van de persoon en verder niets. U moet er informatie over berekenen. Het ruikt naar een avonturendetective, omdat pogingen om zonder zijn toestemming persoonlijke informatie over een persoon te achterhalen, als illegaal worden beschouwd. Maar als het doel de middelen heiligt, kun je het proberen.

Hoe informatie over een persoon op telefoonnummer te achterhalen?
Hoe informatie over een persoon op telefoonnummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met de minst dure, maar moeilijkste manier om informatie over een persoon te berekenen op basis van hun telefoonnummer. Wanneer u uw gsm-account aanvult en het nummer belt, ziet de beheerder uw persoonlijke gegevens, die u opgeeft bij het invullen van het contract voor de levering van communicatiediensten met de operator. En er is een achternaam, naam, patroniem, registratie en index. Over het algemeen alles wat je echt nodig hebt. Wetende dat de manager u kan helpen, kunt u een klein trucje proberen - om informatie te extraheren onder een aannemelijk voorwendsel. Ga bijvoorbeeld naar de betaalsalon van de mobiele telefoonservice, glimlach verontschuldigend naar de manager die de rekening aanvult en leg de situatie uit. Je kleine neefje is verdwaald en de mobiele telefoon die hij bij zich heeft, heeft geen geld meer. Je kwam zijn nummer opwaarderen om er door te komen en te weten waar hij is. Maar het probleem is dat je je telefoon bent vergeten, waar het telefoonnummer van je broer op staat, maar je kunt het je niet herinneren als aandenken. Maak een smekende blik en vraag om hulp, de operator kan u de achternaam, voornaam, patroniem van de abonnee vertellen. Als je wat meer nadenkt, kun je informatie krijgen over de registratie van een abonnee. Maar alles zal afhangen van hoe professioneel je bent als acteur.

Stap 2

Een duurdere, maar ook comfortabelere manier is om contact op te nemen met een professioneel detectivebureau. Je geeft gewoon alle informatie die je hebt, stelt een taak in en wacht op het resultaat. Hoe het zal worden ontvangen, interesseert u weinig. Dit heeft ook zijn positieve kant - je hoeft niet te liegen, zoals bij een cellulair salon. Maar u kunt hogere eisen stellen aan de betrouwbaarheid van informatie, omdat u geld betaalt en geen kleintjes.

Stap 3

Raadpleeg de databases die u in overvloed zult vinden op de markten waar ze radio-elektronica verkopen (Mitinsky, Savelovsky, enz.). Er zijn databases voor zowel individuele mobiele operators als voor vaste telefoons. U kunt een geconsolideerde database kopen - het zal zeker meer kosten, maar er zijn meer mogelijkheden. Maar onthoud dat er niemand zal zijn om de betrouwbaarheid van de op deze manier verkregen informatie te claimen en dat deze zorgvuldig moet worden gecontroleerd.

Aanbevolen: