Hoe U Uw Foto Naar Een Mobiele Telefoon Kunt Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto Naar Een Mobiele Telefoon Kunt Sturen
Hoe U Uw Foto Naar Een Mobiele Telefoon Kunt Sturen

Video: Hoe U Uw Foto Naar Een Mobiele Telefoon Kunt Sturen

Video: Hoe U Uw Foto Naar Een Mobiele Telefoon Kunt Sturen
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, Mei
Anonim

Met een mobiele telefoon kunt u foto's van de ene cel naar de andere verzenden. Handig, want u kunt onvergetelijke momenten uit uw leven overbrengen op uw familieleden die ver weg wonen of op vakantie zijn in een ander land. Of je kunt een foto naar een vriend sturen met een foto van waar je aan het ontspannen bent.

Hoe u uw foto naar een mobiele telefoon kunt sturen
Hoe u uw foto naar een mobiele telefoon kunt sturen

instructies:

Stap 1

Controleer uw telefoon op internetverbinding. In moderne modellen mobiele telefoons moet de instelling voor het verzenden van multimediaberichten al standaard worden uitgevoerd. Extra configuratie is niet meer nodig. Als internet niet is verbonden met een mobiele telefoon, kunt u naar een communicatiesalon gaan of de informatiedienst van het netwerk bellen, waar specialisten u zullen adviseren. Daar zullen ze aanbevelingen geven over hoe u verbinding kunt maken.

Stap 2

Probeer mms van de foto naar een andere mobiele telefoon te sturen. Ga hiervoor naar "Berichten" in het mobiele menu. Klik op "MMS-berichten" en vervolgens op "Maken". Voeg de foto toe die je wilt versturen, deze vind je in het "Overzicht". Selecteer de gewenste foto. Het verschijnt meteen op het scherm. U dient het nummer van de gewenste te verzenden abonnee op te geven, deze vindt u in de contactenlijst. Klik op "Voltooien" en het bericht wordt verzonden. Maar er is nog een andere optie voor het overzetten van foto's en foto's.

Stap 3

Zoek de gewenste afbeelding. Open vervolgens "Functies" en vervolgens "Overdracht". Selecteer de verzendmethode "In bericht". U ziet deze afbeelding in het berichtvenster. Zoek vervolgens de ontvanger in de contactenlijst en geef zijn telefoonnummer op. Het blijft om een bericht te sturen.

Stap 4

Zet de foto via Bluetooth over naar een andere mobiele telefoon. Dit apparaat is vaak geïntegreerd in de telefoon. Selecteer een foto, druk op "Opties" en vervolgens op de knop "Verzenden". Zoek Bluetooth in het submenu dat verschijnt. Als er tijdens het zoeken een ander apparaat wordt gevonden, kunt u beginnen met het overzetten van de afbeelding. Maar vergeet niet dat er een andere cel wordt gevonden als de afstand tot de ontvangende telefoon niet groter is dan 10 m.

Aanbevolen: