Een Foto Naar Je Mobiel Sturen

Inhoudsopgave:

Een Foto Naar Je Mobiel Sturen
Een Foto Naar Je Mobiel Sturen

Video: Een Foto Naar Je Mobiel Sturen

Video: Een Foto Naar Je Mobiel Sturen
Video: Sony PlayMemories Mobile - How-To Get Photos From Camera To SmartPhone or Tablet 2024, Mei
Anonim

Nu is een moderne mobiele telefoon een multifunctioneel apparaat dat zijn eigenaren grote kansen biedt, waaronder het verzenden van een foto naar de gewenste geadresseerde. Dit is handig omdat u uw mobiele telefoon kunt gebruiken om indrukwekkende momenten van uw leven te sturen naar uw familie of vrienden die ver weg wonen of op vakantie zijn.

Een foto naar je mobiel sturen
Een foto naar je mobiel sturen

instructies:

Stap 1

Sluit het internet aan. In moderne telefoonmodellen zou de instelling voor het verzenden van multimediaberichten al standaard moeten zijn gemaakt. Extra instellingen zijn in de regel niet meer nodig. Als de telefoon niet is verbonden met internet, kunt u contact opnemen met de communicatiesalon of bellen met de netwerkservice, waar specialisten u de nodige verbindingsaanbevelingen zullen geven.

Stap 2

Stuur mms met een foto naar een ander mobiel apparaat. Ga hiervoor naar "Berichten" in het telefoonmenu. Selecteer "MMS-berichten" en klik vervolgens op "Maken". Voeg de foto toe die u wilt verzenden (u vindt deze in het "Overzicht"). Het zal op het scherm verschijnen.

Stap 3

Schrijf het nummer van de gewenste geadresseerde voor verzending, die u in de lijst met contactpersonen moet vinden. Klik op "Voltooien" en uw bericht wordt verzonden. Er is echter nog een andere mogelijkheid om afbeeldingen en foto's over te zetten.

Stap 4

Zoek de gewenste afbeelding op uw telefoon. Open vervolgens de "Functies" en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 5

Zoek het item "In het bericht". U ziet de geselecteerde foto in het berichtvenster. Zoek vervolgens de abonnee in de adreslijst en zijn mobiele nummer. Nu blijft het om een melding te sturen. Als deze optie niet bij u past, gebruikt u een andere methode om de afbeelding naar uw mobiel te verzenden.

Stap 6

Breng de afbeelding over naar een ander soortgelijk apparaat met behulp van de Bluetooth-functie. Het is vaak geïntegreerd in een mobiele telefoon. Zoek de foto, druk op de toets "Opties" en activeer vervolgens het menu "Verzenden". In het menu dat verschijnt, zou je Bluetooth moeten vinden. Dus als uw telefoon tijdens het zoeken een ander apparaat vindt, kunt u beginnen met het overzetten van uw foto.

Aanbevolen: