Hoe U Een Lening Kunt Krijgen Van MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Lening Kunt Krijgen Van MTS
Hoe U Een Lening Kunt Krijgen Van MTS

Video: Hoe U Een Lening Kunt Krijgen Van MTS

Video: Hoe U Een Lening Kunt Krijgen Van MTS
Video: Hypothecaire leningen (M&O havo/vwo) 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk is niemand verzekerd tegen gevallen waarin het saldo van uw mobiele telefoon plotseling op nul wordt gezet en er simpelweg geen mogelijkheid is om de rekening aan te vullen. Speciaal voor dergelijke gevallen heeft MTS de mogelijkheid geboden om de rekening van haar abonnees op krediet aan te vullen.

Hoe u een lening kunt krijgen van MTS
Hoe u een lening kunt krijgen van MTS

instructies:

Stap 1

De dienst van tijdelijke bijschrijving van geld op de rekening van een MTS-abonnee wordt "Beloofde betaling" genoemd. Het bedrag dat het bedrijf u zal verstrekken, hangt uitsluitend af van hoeveel geld u elke maand aan mobiele communicatie uitgeeft, en in ieder geval wordt het na 7 dagen van uw rekening afgeschreven.

Stap 2

U kunt de Beloofde Betaalservice activeren door 1113 te bellen of door * 111 * 32 # te kiezen vanaf uw mobiele telefoon en op de belknop te drukken. Een bedrag van 50 tot 800 roebel wordt op uw rekening bijgeschreven.

Stap 3

Als uw kosten voor mobiele communicatie maximaal 300 roebel zijn. (inclusief) per maand kunt u erop rekenen dat het account kan worden aangevuld tot 200 roebel. Als u 300 tot 500 roebel uitgeeft. maandelijks ontvangt u een bedrag van maximaal 400 roebel. Als u meer dan 500 roebel uitgeeft. per maand kunt u rekenen op een lening van maximaal 800 roebel.

Aanbevolen: