Hoe Een Lening Te Krijgen Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Te Krijgen Op Megafon
Hoe Een Lening Te Krijgen Op Megafon

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Op Megafon

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Op Megafon
Video: Макс и его поведение 2024, Mei
Anonim

Abonnees van het netwerk van de Metropolitan-tak van OJSC "Megafon" kunnen communicatiediensten op krediet gebruiken door de "Credit of Trust" aan te sluiten. In dit geval kunt u zelfs met een negatief saldo bellen en berichten versturen. Er zijn twee manieren om "Credit of Trust" op uw mobiele telefoon te activeren - zonder en met aansluitkosten.

Hoe een lening te krijgen voor?
Hoe een lening te krijgen voor?

Noodzakelijk

Telefoon aangesloten op Megafon; computer met internettoegang; het paspoort

instructies:

Stap 1

In het eerste geval (geen aansluitkosten) dient een Megafon klant met een paspoort contact op te nemen met een van de servicekantoren. Medewerkers van het bedrijf bepalen de kredietlimiet afhankelijk van het bedrag dat een abonnee maandelijks uitgeeft aan mobiele communicatie, en ook van hoe lang de aanvrager abonnee is van deze mobiele operator. Natuurlijk, hoe hoger deze indicatoren zijn, hoe groter het geleende bedrag zal zijn. De kredietlimiet wordt maandelijks herberekend volgens dezelfde indicatoren. Als het saldo van de abonnee binnen een maand nooit positief is geworden, wordt de limiet verlaagd. Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van het "Trust Credit". Om vooraf de hoogte van een eventuele kredietlimiet te bepalen, kunt u gebruik maken van een speciale rekenmachine of een referentietabel op de officiële Megafon-website.

Stap 2

In het tweede geval (met aansluitvergoeding) kan een Megafon-abonnee zelfstandig de benodigde kredietlimiet kiezen, ongeacht het geld dat hij uitgeeft aan communicatiediensten en de periode van aansluiting op het netwerk. Om zelfstandig een kredietlimiet in het bereik van 300 tot 1700 roebel te verkrijgen, moet u * 138 # bellen, op de knop "Bellen" drukken en, volgens de instructies van de autoinformer, het meest geschikte pakket selecteren.

Stap 3

Om de Credit of Trust-service te deactiveren, kiest u * 138 * 2 # op uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: