Hoe Een Lening Te Krijgen In "megafoon"

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Te Krijgen In "megafoon"
Hoe Een Lening Te Krijgen In "megafoon"

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen In "megafoon"

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen In
Video: The Virus explained in Yiddish 2024, Mei
Anonim

Het mobiele account wordt niet altijd op nul gezet als u in de buurt van de mobiele betaalautomaat bent - vaker gebeurt het tegenovergestelde. En als je geen geld meer hebt op je rekening, moet je dringend bellen of een bericht sturen.

Hoe een lening binnen te krijgen?
Hoe een lening binnen te krijgen?

instructies:

Stap 1

Voor abonnees van de exploitant van het mobiele netwerk "MegaFon" is er een service "Credit of Trust", die door elke abonnee kan worden gebruikt. Om de dienst te activeren, moet u * 138 # bellen vanaf uw mobiele telefoon en op de beltoets drukken. U wordt verbonden met een elektronisch systeem waarmee u een van de servicepakketten kunt kiezen die 300, 600, 900, 1200 of 1700 roebel kosten. Door een van de pakketten te kiezen, wordt een bedrag gelijk aan de grootte van het geselecteerde pakket van uw rekening afgeschreven en kunt u op krediet communiceren.

Stap 2

De operator brengt geen abonnementskosten in rekening voor het gebruik van de dienst en na 3 maanden ontvang je een beloning in de vorm van bonuspunten. Punten worden verzameld binnen 4 - 12 maanden (afhankelijk van het geleende bedrag) totdat de aanbieder u het bestede geleende bedrag volledig terugbetaalt. Dus als u een lening van 300 roebel hebt afgesloten, ontvangt u in 3 maanden de eerste opbouw van 75 punten, in een andere maand 75 punten en binnen 4 maanden krijgt u het geld dat u aan de lening.

Aanbevolen: