ICQ Instellen Op Nokia

Inhoudsopgave:

ICQ Instellen Op Nokia
ICQ Instellen Op Nokia

Video: ICQ Instellen Op Nokia

Video: ICQ Instellen Op Nokia
Video: Новая Аська : ICQ New ! 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld wordt de hoge snelheid van het overbrengen van informatie zeer op prijs gesteld. Enige tijd geleden werd het mogelijk om via mobiele telefoons korte tekstberichten uit te wisselen. Het duurt echter enige tijd tussen het verzenden en ontvangen van een bericht. Daarom werd SMS vervangen door ICQ. Berichten komen er direct in. Hoe zet ik ICQ op een mobiele telefoon?

ICQ instellen op Nokia
ICQ instellen op Nokia

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, ICQ-telefoontoepassing

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u weten of het mogelijk is om mobiele applicaties op uw telefoon te installeren. De minimale vereisten voor het installeren van applicaties zijn GPRS-verbinding, ondersteuning voor JAVA-technologie en geheugen voor de applicatie. Bijna alle moderne Nokia-modellen ondersteunen de installatie van applicaties. Bezoek het gebruikersforum van Nokia mobiele telefoons. Daar vindt u informatie over het installeren van ICQ specifiek op uw model.

Stap 2

Eerst moet je een GPRS-verbinding instellen op je telefoon. Gewoonlijk worden alle instellingen in de telefoon opgeslagen als deze de ROSTEST-certificering heeft doorstaan. Het is echter het beste om op veilig te spelen. Neem hiervoor contact op met uw provider voor de benodigde automatische instellingen. Configuratieberichten worden u op verzoek toegestuurd. Nadat u ze hebt geopend, wordt u gevraagd om de wijzigingen in de netwerkinstellingen te accepteren. Accepteer ze. Daarna zal de mobiele telefoon zichzelf configureren. U hebt uw telefoon nu geconfigureerd voor internettoegang en multimediaberichten.

Stap 3

De volgende stap is om direct de applicatie zelf te selecteren. Momenteel zijn er een groot aantal verschillende programma's voor alle Nokia-modellen. Ze verschillen in de reeks functies. Let ook op het type apparaat. Als je een klassieke mobiele telefoon hebt, moet je de JAVA-applicatie installeren. Als u een smartphone heeft, kunt u een speciale versie downloaden die voor dergelijke telefoons is aangepast. Het is geavanceerder. In alle programma's kunt u het uiterlijk naar wens aanpassen.

Stap 4

Voer nu uw registratiegegevens in het programma op de telefoon in. Bij sommige versies kunt u rechtstreeks vanaf uw telefoon een nieuw account registreren. U kunt zich echter het beste rechtstreeks vanaf een pc registreren. Zo bescherm je jezelf tegen een mogelijke fout of storing. U moet een UIN - identificatienummer en wachtwoord invoeren. Houd er rekening mee dat het wachtwoord niet eenvoudig hoeft te zijn. In sommige versies is het ook mogelijk om de gewenste bijnaam in te voeren, die wordt weergegeven voor contacten uit uw lijst in plaats van een identificatienummer.

Stap 5

Probeer eerst verbinding te maken. Meestal bevat het programma al alle instellingen. Als de eerste activering een fout geeft, ga dan naar de website van de ontwikkelaar van dit programma. Daar vindt u een lijst met fouten en hoe u deze kunt oplossen.

Aanbevolen: