Je Nokia 5800-telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Je Nokia 5800-telefoon Instellen
Je Nokia 5800-telefoon Instellen

Video: Je Nokia 5800-telefoon Instellen

Video: Je Nokia 5800-telefoon Instellen
Video: Офигеть! NOKIA 5800 😱 Возвращение ЛЕГЕНДЫ🔥 2024, Mei
Anonim

De Nokia 5800-telefoon onderscheidt zich in de eerste plaats door de luidspreker, die behoorlijk luid is. Dit model biedt ook uitgebreide functionaliteit, wat de telefoon best handig in gebruik maakt.

Je Nokia 5800-telefoon instellen
Je Nokia 5800-telefoon instellen

instructies:

Stap 1

Wanneer u uw telefoon voor de eerste keer inschakelt, stelt u deze in met behulp van het speciale ingebouwde menu. Stel uw bureaubladachtergrond, actief thema en belopties in. Houd er rekening mee dat dit model een zeer luide luidspreker heeft. Daarom kunt u het signaal het beste oplopend instellen.

Stap 2

Schakel in de instellingen ook de 3D-signaalfunctie uit als de geluidskwaliteit plotseling slechter wordt of er storing optreedt. Als je een nummer als alarm of sms-bericht wilt instellen, doe dat dan in het instellingenmenu voor muziekthema. U kunt ook de lijst met modi bekijken, een ervan op uw eigen manier aanpassen of naar eigen goeddunken een nieuwe maken.

Stap 3

Pas de helderheid van het scherm van uw mobiele apparaat aan. Je kunt het beste de achtergrondverlichting van je scherm niet maximaal instellen, maar ook niet te donker maken. Als uw telefoon is verbonden met internet, werkt u het besturingssysteem bij.

Stap 4

Ga naar het configuratiescherm van uw telefoon, selecteer het menu "Software-update" en begin met zoeken naar bestanden die beschikbaar zijn om te downloaden. Wacht op de zoekresultaten en installeer elk van de gevonden items om de beurt. U kunt ook een speciaal hulpprogramma voor uw telefoon en computer downloaden om de update uit te voeren via uw gewone internet thuis.

Stap 5

Pas de navigator van uw telefoon aan. Download kaartupdates via Software Update en stel je locatie in. Zorg ervoor dat uw stad is opgenomen in de gedownloade kaarten. U kunt ook speciale programma's downloaden met uw eigen kaarten. Installeer verschillende applicaties op uw telefoon, maar zorg ervoor dat ze geen schadelijke code of virussen bevatten voordat u dit doet. Houd ook rekening met de bijzonderheden van de schermresolutie bij het installeren van games en applicaties.

Aanbevolen: