ICQ Instellen Op MTS

Inhoudsopgave:

ICQ Instellen Op MTS
ICQ Instellen Op MTS

Video: ICQ Instellen Op MTS

Video: ICQ Instellen Op MTS
Video: Usando ICQ 2024, September
Anonim

ICQ is een van de meest voorkomende vormen van internetcommunicatie. Veel gebruikers communiceren actief via ICQ op hun mobiele telefoon. Om dezelfde mogelijkheid te hebben, moeten MTS-abonnees hun telefoon op een bepaalde manier instellen om toegang te krijgen tot internet.

ICQ instellen op MTS
ICQ instellen op MTS

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om aan te passen. De eerste is om automatisch instellingen van de operator te ontvangen. Open hiervoor een internetbrowser op uw computer en volg de link https://www.mts.ru/help/settings/settings_phone/. Voer in het daarvoor bestemde veld uw telefoonnummer in het opgegeven formaat in, selecteer vervolgens de gewenste afbeelding (om te verifiëren dat u een mens bent en geen robot) en klik op de knop "Instellingen verzenden". Na een tijdje komen ze naar je telefoon.

Stap 2

De tweede optie is om de instellingen handmatig in te stellen. Selecteer hiervoor het juiste item in het telefoonmenu. Ga op iPhones naar Instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> Mobiel datanetwerk en voer de volgende waarden in:

- APN: internet.mts.ru;

- gebruikersnaam: mts;

- wachtwoord: mts.

Stap 3

In mobiele apparaten gebaseerd op Android (smartphones Samsung, LG, HTC, Sony Ericsson, etc.), selecteer "Instellingen" -> "Draadloos" in het menu, vink het vakje naast "Mobiel internet" aan en selecteer "Mobiele netwerken". Klik daarna op "Menu" -> "Creëer APN", geef de volgende instellingen op en laat de rest ongewijzigd:

- naam: MTS internet;

- APN: internet.mts.ru;

- inloggen: mts;

- wachtwoord: mts;

Stap 4

In andere mobiele telefoons kan het vereiste menu-item, afhankelijk van de fabrikant en het model, zich op verschillende plaatsen bevinden, maar in de regel is dit "Internet", "Configuratieparameters", "Toegangspunt", enz. Maak een nieuw account (profiel, toegangspunt) aan met de volgende parameters:

- Profielnaam: MTS Internet;

- datakanaal (datadrager): GPRS;

- toegangspunt (APN): internet.mts.ru;

- Gebruikersnaam: mts;

- wachtwoord (wachtwoord): mts.

Stap 5

Stel de gemaakte verbinding in op de standaardverbinding.

Voor sommige telefoons moet u de applicatie-instellingen openen en ook de gemaakte verbinding als de hoofdverbinding specificeren.

Aanbevolen: