GPS Instellen Op Een Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

GPS Instellen Op Een Nokia-telefoon
GPS Instellen Op Een Nokia-telefoon
Anonim

Nokia-smartphones gebruiken de applicatie Ovi Maps om de GPS-functie te implementeren. Dit programma is volledig gratis en stelt u in staat om direct vanaf uw mobiele apparaat verschillende bedrijven en plaatsen te lokaliseren, routebeschrijvingen op te vragen en te vinden. Een spraaknavigatie en reisgidsfunctie is ook beschikbaar.

GPS instellen op een Nokia-telefoon
GPS instellen op een Nokia-telefoon

Noodzakelijk

het internet geconfigureerd op uw Nokia-telefoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw internet correct is geconfigureerd. Om dit te doen, start u een browser of een toepassing die gebruikmaakt van pakketgegevensoverdracht en controleert u de functionaliteit ervan.

Stap 2

Ga naar het menu "Instellingen" - "Telefoon" - "Applicatie-instellingen" - "Locatiebepaling", selecteer de instellingen van uw provider.

Stap 3

Als Ovi Kaarten niet op uw smartphone is geïnstalleerd, gaat u naar de Nokia-website om het te downloaden. Dit kan met behulp van een computer. Sluit na het downloaden van de applicatie uw telefoon aan met een kabel in de Ovi Suite-modus en installeer deze door te dubbelklikken op het gedownloade.sis-bestand (.sisx).

Stap 4

Start Ovi Kaarten met de snelkoppeling met dezelfde naam in het telefoonmenu.

Stap 5

Wacht tot alle gegevens en kaarten zijn geladen en selecteer vervolgens het menu Mijn locatie. Als alles correct werkt, verschijnt er na een tijdje een kaart met uw huidige locatie op het scherm.

Stap 6

Er zijn veel andere navigatie-apps van derden die de ingebouwde GPS van de telefoon gebruiken. Onder de gratis programma's is het vermeldenswaard de mobiele versie van het bekende hulpprogramma 2GIS. Het heeft dezelfde functionaliteit als de computerversie, het kan een lijst met bedrijven en openbaar vervoerroutes weergeven. Er is ook Garmin Mobile XT, dat vergelijkbare functies heeft, maar sneller is dan Ovi Maps.

Aanbevolen: