Internet Instellen Op De Nokia 5800

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op De Nokia 5800
Internet Instellen Op De Nokia 5800

Video: Internet Instellen Op De Nokia 5800

Video: Internet Instellen Op De Nokia 5800
Video: Nokia 5800. Интернет. Браузеры и не только. 2024, Mei
Anonim

De Nokia 5800 mobiele telefoon is een multimedia telefoon die niet alleen over een hoge functionaliteit beschikt, maar ook over een indrukwekkende hoeveelheid intern geheugen. De functies omvatten het gebruik van internet en om het in te stellen, hoeft u slechts een reeks eenvoudige stappen te volgen.

Internet instellen op de Nokia 5800
Internet instellen op de Nokia 5800

instructies:

Stap 1

Zoek eerst de site van de operator waarmee u verbonden bent. Zoek naar een officiële site zoals mts.ru en beeline.ru. Bekijk de tariefvoorstellen die gunstig zijn voor het gebruik van internet. De beste optie zou zijn om twee simkaarten te gebruiken, waarvan er één is ontworpen voor mobiel internet en de andere voor bellen en sms'en.

Stap 2

De eenvoudigste optie is om contact op te nemen met een klantenservicecentrum. Zoek zijn korte nummer op de website en bel hem dan. Om te bellen, moet u bellen vanaf het nummer dat aan deze specifieke operator is toegewezen. Vertel de operator uw telefoonmodel en vraag instellingen op in een sms-bericht. Er kan aanvullende informatie van u worden gevraagd, zoals het serie- en paspoortnummer of andere aanvullende informatie. Activeer de ontvangen instellingen.

Stap 3

Haal de flashkaart uit je telefoon en sluit deze aan op je computer. Ga naar de website www.opera.com en selecteer de versie van de Opera mini-browser die overeenkomt met de parameters van uw telefoon. Kopieer het installatiebestand naar de geheugenkaart, verwijder het uit de computer en plaats het in de telefoon. Houd er rekening mee dat u veilige extractie moet gebruiken, omdat in dit geval de veiligheid van de gegevens op de kaart wordt gegarandeerd.

Stap 4

Start en installeer de browser op uw telefoon. De Nokia 5800 kan door bijna elke webpagina bladeren, maar Opera mini kan je tot tachtig procent van je telefoonverkeer besparen. Feit is dat alle informatie die je opvraagt eerst via de opera.com-server gaat, waar het wordt gecomprimeerd, en pas daarna wordt doorgestuurd naar je telefoon. Wanneer u deze browser gebruikt, moet u de tijd en datum op uw telefoon verfijnen, anders werkt de browser niet.

Aanbevolen: