Internet Instellen Op Een Chinese Nokia

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Chinese Nokia
Internet Instellen Op Een Chinese Nokia

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Nokia

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Nokia
Video: How to set up internet on a Nokia smartphone using Lebara Mobile 2024, Mei
Anonim

Om op je mobiele telefoon te kunnen internetten, moet je de speciale instellingen bestellen en opslaan. Het maakt niet uit van welk merk en model uw telefoon is (de operator zal dit automatisch detecteren).

Internet instellen op een Chinese Nokia
Internet instellen op een Chinese Nokia

instructies:

Stap 1

Als uw telecomoperator MTS is, kunt u voor het bestellen van internetinstellingen het verkorte nummer 0876 bellen (de oproep ernaar is helemaal gratis). Bovendien staat de officiële website van de operator altijd tot uw beschikking (bezoek deze en vul een speciaal aanvraagformulier in). Opgemerkt moet worden dat alleen gedownload verkeer wordt betaald, terwijl de internetverbinding gratis wordt aangeboden aan abonnees.

Stap 2

Als u een gebruiker van het Beeline-netwerk bent, gebruikt u het USSD-nummer * 110 * 181 # om automatische instellingen te ontvangen. Hiermee activeer je een GPRS-gebaseerde verbinding. Als u niet tevreden bent met GPRS-communicatie, kunt u internet op uw mobiel op een andere manier instellen: kies bijvoorbeeld het USSD-commando * 110 * 111 # op het toetsenbord. Vergeet trouwens niet om na het indienen van je verzoek eerst je telefoon uit te zetten en daarna weer aan te zetten. Onmiddellijk nadat het apparaat opnieuw is geregistreerd in het netwerk, worden de verkregen instellingen actief en kunt u toegang krijgen tot internet.

Stap 3

Abonnees van de telecomoperator "Megafon" kunnen het verkorte nummer van de abonneeservice 0500 gebruiken (indien er wordt gebeld vanaf een mobiele telefoon) om een internetverbinding tot stand te brengen. Als u vanaf een vaste lijn wilt bellen, belt u 502-5500. Daarnaast is er de mogelijkheid om hulp aan te vragen bij de technische dienst voor abonnees of bij de Megafon communicatiesalon. Medewerkers van het bedrijf zullen verbinding maken en de vereiste service configureren (of, indien nodig, uitschakelen).

Stap 4

U kunt op een andere manier instellingen bij deze operator bestellen: u kunt een sms-bericht sturen naar het korte nummer 5049. In de tekst ervan hoeft u alleen het nummer 1 op te geven. Door nummer twee of drie op te geven, kunt u respectievelijk bestellen, WAP- of MMS-instellingen.

Aanbevolen: