Hoe Geld Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel
Hoe Geld Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, April
Anonim

Voor die abonnees die geld moeten overboeken van de ene mobiele telefoon naar de andere, bieden sommige Russische telecomoperators speciale diensten aan. Houd er bij het gebruik echter rekening mee dat geldoverdracht alleen mogelijk is binnen één netwerk.

Hoe geld over te zetten van mobiel naar mobiel
Hoe geld over te zetten van mobiel naar mobiel

instructies:

Stap 1

MTS heeft een dienst genaamd Direct Transfer. Zij is het die u in staat stelt de accounts van andere netwerkabonnees aan te vullen. Om een dergelijke service te activeren, moet u een van de twee beschikbare methoden gebruiken. De eerste daarvan betreft het bestellen van een eenmalige overboeking van geld. Het is beschikbaar op een speciaal nummer 111 * telefoonnummer * aantal #. Vergeet niet dat het bedrag in het bereik van één roebel tot driehonderd moet liggen. Het verzenden van elke betaling kost 7 roebel. De tweede methode helpt bij het maken van permanente overschrijvingen (dagelijks, wekelijks of maandelijks). Dienovereenkomstig moet u bij het verzenden van een USSD-verzoek de betalingsfrequentie aangeven met nummer 1, 2 of 3: * 111 * abonneenummer * frequentie * bedrag #. Overigens stelt de telecomoperator geen beperkingen aan het formaat van het telefoonnummer. Dat wil zeggen, je kunt het schrijven tot +7 of 8.

Stap 2

Een van de grootste operators, Megafon, staat zijn abonnees ook toe geld van hun persoonlijke rekeningen naar andere abonnees te sturen. De dienst die dit mogelijk maakt heet "Mobile Transfer". U hoeft deze niet te activeren, u kunt op elk moment een vertaalverzoek sturen. Om dit te doen, kiest u op het toetsenbord van het mobiele apparaat het USSD-opdrachtnummer * 133 * bedrag van de overgemaakte betaling * abonneenummer #. Vermeld in dat geval zeker uw gsm-nummer via het nummer 7. Zodra uw aanvraag door de operator is ontvangen, stuurt deze een sms naar uw telefoon. Het zal een unieke code bevatten die u moet invoeren bij het verzenden van de opdracht * 109 * transferbevestigingscode #. Na voltooiing van de procedure ontvangt u een sms-melding dat uw overdracht succesvol is voltooid. Het gebruik van de service "Mobile Transfer" is vijf roebel.

Stap 3

Een vergelijkbare service is beschikbaar in Beeline. Om het te gebruiken, stuurt u een aanvraag naar de operator op * 145 * abonneenummer * betalingsbedrag #. Voer uw telefoonnummer in tiencijferig formaat in.

Aanbevolen: