Hoe Gps Op Mobiel In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gps Op Mobiel In Te Stellen
Hoe Gps Op Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe Gps Op Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe Gps Op Mobiel In Te Stellen
Video: How to use GPS Navigation on an Android phone (Sygic) 2024, Mei
Anonim

GPS wordt een navigatiesysteem genoemd waarmee gebruikers de snelheid en locatie van andere objecten kunnen bepalen. U kunt de weergave van dergelijke gegevens zien met behulp van mobiele kaarten (bijvoorbeeld Yandex-kaarten).

Hoe gps op mobiel in te stellen
Hoe gps op mobiel in te stellen

instructies:

Stap 1

Koop eerst een GPS-module als je die nog niet hebt. Neem hiervoor contact op met een van de winkels die communicatieapparatuur, elektronica of navigatiehulpmiddelen verkopen. De bestelling is ook beschikbaar via de online winkel (ze worden in grote hoeveelheden geleverd op Yandex. Market). Houd er rekening mee dat voordat u een module aanschaft, u moet controleren of uw mobiele telefoon een specificatie zoals JSR-82 ondersteunt. Deze informatie is alleen relevant voor Java-telefoons. Apparaten op basis van Windows Mobile en Symbian-platforms zijn al beschikbaar met GPS-ondersteuning.

Stap 2

U kunt er zelf achter komen of uw mobiele telefoon een GPS-module heeft. Probeer het te verbinden met behulp van een speciaal menu genaamd "Instellingen" / "GPS aansluiten". Gebeurt er daarna niets, dan moet je een module aanschaffen die je niet ingebouwd hebt.

Stap 3

U kunt de kaarten die voor het zoeken worden gebruikt downloaden van de officiële Yandex-website mobile.yandex.ru/maps. De telefoniste stuurt je een sms met een link. U kunt het gebruiken om het programma te downloaden. U kunt het bestand ook downloaden vanaf uw mobiele telefoon. Open uw browser, voer het adres m.ya.ru/ymm in de zoekbalk in. De versie van de applicatie die u nodig heeft, wordt automatisch gedetecteerd als deze beschikbaar is voor uw apparaat. Zoals eerder vermeld, werkt de service met telefoons op basis van Windows Mobile, Java, Symbian, maar ook met Android, iPhone en Bada.

Stap 4

Zodra de applicatie is geladen, wordt de Yandex. Maps-snelkoppeling geïnstalleerd in het menu van uw apparaat. Overigens hangt de exacte positie van het label af van het telefoonmodel. Op Windows Mobile verschijnt het pictogram bijvoorbeeld in de map Programma's, respectievelijk op Symbian, in Programma's en op java-telefoons in het Java-menu.

Aanbevolen: