Hoe Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel
Hoe Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel

Video: Hoe Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel

Video: Hoe Over Te Zetten Van Mobiel Naar Mobiel
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, Mei
Anonim

Een van de kenmerken van de meeste mobiele apparaten is de mogelijkheid om eenvoudig gegevens over te dragen naar andere apparaten, zowel mobiel als stationair. Meestal worden hiervoor draadloze datatransmissietechnologieën gebruikt of in de telefoon ingebouwde kaartlezers.

Hoe over te zetten van mobiel naar mobiel
Hoe over te zetten van mobiel naar mobiel

instructies:

Stap 1

Activeer de draadloze Bluetooth-technologie op beide telefoons. In de meeste telefoons wordt het ingeschakeld door een reeks opdrachten "Menu - Verbinden - Bluetooth". Klik na het inschakelen van deze module op de knop "Apparaten zoeken". Selecteer na een tijdje in de lijst met gevonden apparaten de gewenste telefoon en breng er gegevens naar over. Afhankelijk van het model moet u dit apparaat mogelijk toevoegen aan een speciale lijst, vergezeld van de introductie van een pincode, of een eenvoudige verbinding. Om een bestand over te zetten naar een ander apparaat, selecteert u dit bestand in de manager, klikt u erop met de softkey die het contextmenu opent en klikt u daarin op de regel "Verzenden via Bluetooth".

Stap 2

Activeer de infraroodpoort op beide telefoons. Deze draadloze module is verouderd en kan niet op nieuwere telefoonmodellen worden geïnstalleerd; deze methode van gegevensoverdracht blijft echter de enige voor oudere modellen. Om de IR-poort in te schakelen, volgt u de volgorde van de opdrachten "Menu - Verbinden - IR-poort". Richt daarna de IR-poort van de telefoon zodanig dat deze zich op een afstand van maximaal 20 centimeter in het zicht van de IR-poort van de andere telefoon bevindt. Selecteer vervolgens de bestanden die u wilt downloaden en klik bij het kiezen van de overdrachtsmethode op de regel "ir-port". In dit geval zal de overdrachtssnelheid aanzienlijk lager zijn dan via Bluetooth.

Stap 3

Plaats een flashkaart van een andere telefoon in uw telefoon en kopieer de benodigde bestanden naar het ingebouwde geheugen. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat beide telefoons hetzelfde type flashkaart ondersteunen en ook de mogelijkheid hebben om bestanden te bekijken die zijn opgeslagen op verwisselbare media.

Aanbevolen: