Hoe Agent Op Mobiel In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Agent Op Mobiel In Te Stellen
Hoe Agent Op Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe Agent Op Mobiel In Te Stellen

Video: Hoe Agent Op Mobiel In Te Stellen
Video: GTA 5 How To Unlock The Mission In The Bunker Hideout Online (Gunrunning DLC Update) 2024, Mei
Anonim

Het Mail. Ru Agent-programma op de mobiele telefoon helpt je om altijd contact te houden zonder afgeleid te worden door telefoontjes, en om snel e-mails te ontvangen zonder toegang tot een computer. Met een van de populaire gratis applicaties kun je altijd in contact blijven met geliefden en vrienden.

Hoe Agent op mobiel in te stellen
Hoe Agent op mobiel in te stellen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - GPRS-internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat GPRS-Internet is geconfigureerd op uw mobiele telefoon.

Stap 2

Open de officiële Mail.ru-website en volg de link https://agent.mail.ru/ru/. Selecteer de gewenste uit de programma's die worden aangeboden voor het downloaden van Mobile Agent voor Java, Windows Mobile, voor Symbian, Android, IOS. Downloaden naar uw mobiele telefoon.

Stap 3

Start Mail. Ru Agent en open de programma-instellingen. Selecteer de optie "Account" en specificeer het adres van uw e-mailbox waaraan de Mail. Ru-agent zal worden gekoppeld en het wachtwoord eraan. Bevestig de ingevoerde gegevens.

Stap 4

Open het hoofdmenu en selecteer de optie "Status". Geef "Online" aan. Het programma maakt verbinding met de server, waarna u een lijst met uw contacten ziet en een melding van eventuele nieuwe brieven.

Aanbevolen: