Hoe Een Nep-htc . Te Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nep-htc . Te Onderscheiden
Hoe Een Nep-htc . Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Nep-htc . Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Nep-htc . Te Onderscheiden
Video: how to Identify a fake htc phone full details---------------------------------------- 2024, Mei
Anonim

HTC is een bekende Taiwanese fabrikant van communicators. Momenteel wordt de markt overspoeld met Chinese exemplaren van deze toestellen, waarvan de kwaliteit meestal te wensen overlaat. Er zijn verschillende manieren om een nep van een origineel te onderscheiden.

Hoe een nep-htc. te onderscheiden
Hoe een nep-htc. te onderscheiden

instructies:

Stap 1

Let op de voor- en achterpanelen van het apparaat. Chinese fabrikanten voldoen niet altijd aan de normen voor de dikte van smartphones en tablets, en het verschil is meestal merkbaar (3-5 mm). Sommige originele smartphones hebben geen backcover, terwijl Chinese modellen altijd verwijderbaar zijn.

Stap 2

Het kenmerk van Chinese vervalsingen is de aanwezigheid van twee simkaartsleuven. Originelen hebben altijd maar één slot. De nep-bodymaterialen zijn beduidend inferieur aan de originele modellen: er zit een speling in de carrosserie, goedkoop plastic voelt onaangenaam aan en geeft een karakteristieke geur af. Let daarnaast op de etikettering van de behuizing: moderne modellen van HTC-apparaten hebben een minimum aan inscripties, maar Chinese fabrikanten labelen hun smartphones graag met de volledige naam van het apparaat, de bedrijfsnaam en de belangrijkste kenmerken van het model.

Stap 3

Het scherm van Chinese vervalsingen valt onmiddellijk op door een goedkope matrix, die vervaagde kleurtinten doorgeeft en vervormt. De meeste gebruikte schermen zijn resistief (ze reageren op zowel vingerdruk als andere objecten), hoewel HTC uitsluitend capacitieve schermen gebruikt (ze kunnen alleen met de vingers worden ingedrukt).

Stap 4

Wanneer u een apparaat van Chinese fabrikanten inschakelt, is de standaardtaal vaak Chinees of slecht gelokaliseerd Russisch (functies worden genoemd zoals Blue Tooth, Insert Sim, etc.). Nep-apparaten raken snel leeg omdat ze worden geleverd met goedkope batterijen. De complete set is volledig afwezig of er zijn koptelefoons van lage kwaliteit en een oplader. Tekenen dat je producten uit China hebt, zijn ook de aanwezigheid van onnodige applicaties en functies, zoals een tv-speler, veel games, etc. Bij het installeren van applicaties van de Play Market verschijnt een onbekende foutmelding.

Aanbevolen: