Hoe Een Bosch-nep Te Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bosch-nep Te Onderscheiden
Hoe Een Bosch-nep Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Bosch-nep Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Bosch-nep Te Onderscheiden
Video: Hoe werkt een draaiend huis¿? Houdini’s Illusie ontrafeld in Bellewaerde! - Vekoma Mad House 2024, Mei
Anonim

Het BOSCH-bedrijf op de goederenmarkt heeft zich altijd onderscheiden door de kwaliteit en duurzaamheid van het gepresenteerde assortiment gereedschappen. Onlangs zijn oneerlijke verkopers begonnen de merknaam te gebruiken. Een nep-tool zal zeker werken, maar het komt niet overeen met de aangegeven kwaliteit en mogelijkheden. Hoe een kwaliteitsproduct kopen en het onderscheiden van een mogelijke nep?

Hoe een Bosch-nep te onderscheiden
Hoe een Bosch-nep te onderscheiden

instructies:

Stap 1

Let bij het kiezen van producten onder de merknaam BOSCH op de kleur van de behuizing en de behuizing van het instrument. De kleur van de behuizing en behuizing voor een professioneel gereedschap is blauw, en voor een thuisvakman en tuingereedschap is het groen. Het BOSCH-bedrijfslogo op de behuizing en koffer is in reliëf gemaakt en heeft een dieprode kleur. Op vervalsingen wordt het logo meestal op letters geplakt.

Stap 2

De body van een echt professioneel instrument is blauwzwart, terwijl een neppe grijsblauw is.

Onregelmatigheden zijn zichtbaar op de behuizing van een nep-assemblage van slechte kwaliteit - "bramen" van gieten, speling en grote gaten.

Stap 3

Informatielabel op een namaakproduct van dunne folie of plastic. Op zo'n etiket staat geen informatie over het land van fabricage, maar wel een inscriptie in hiërogliefen. De productcode (tiencijferig nummer) komt niet overeen met de productcode uit de BOSCH-catalogus. De lak op de schakelaar is niet netjes en vegen. Op een echt instrument is er altijd een knop - een slot; zo'n knop kan ontbreken in een nepproduct.

Stap 4

Let op de garantiekaart en instructies. De garantiekaart van het originele instrument moet A4 zijn, altijd roze met watermerken. De garantiekaart heeft een 16-cijferig nummer, gereedschapsmarkering, adressen van BOSCH-servicecentra. De instructies moeten een vertaling in het Russisch bevatten.

Wees voorzichtig, pas op voor vervalsingen!

Aanbevolen: