Hoe De Balans Te Vinden In Skylink

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Te Vinden In Skylink
Hoe De Balans Te Vinden In Skylink

Video: Hoe De Balans Te Vinden In Skylink

Video: Hoe De Balans Te Vinden In Skylink
Video: YES OR NO CARD TRICK 2024, September
Anonim

Skylink onderscheidt zich tegen de achtergrond van andere mobiele operators niet alleen door het feit dat het telefoons van de CDMA-450-standaard bedient. Abonnees van deze operator moeten ook hun toevlucht nemen tot methoden voor het verzenden van verzoeken (bijvoorbeeld over het saldo) die verschillen van de algemeen aanvaarde.

Hoe de balans te vinden in skylink
Hoe de balans te vinden in skylink

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de Skylink-operator SkyPoint. Klik op de link "Registreren". Voer het telefoonnummer in waaraan u uw account wilt koppelen, evenals het extra nummer dat is opgegeven als contactnummer in de abonnementsovereenkomst. Selecteer met behulp van de selectievakjes welke van de nummers u een sms met een wachtwoord wilt ontvangen (u kunt beide gebruiken). Als u alleen een wachtwoord voor het tweede nummer wilt ontvangen, mag het geen stadsnummer zijn, aangezien u geen sms naar stadsnummers kunt ontvangen.

Stap 2

Ga na ontvangst van de sms naar de site door het telefoonnummer, het ontvangen wachtwoord en de symbolen uit de afbeelding in te voeren. Eenmaal in uw persoonlijke account, ziet u niet alleen het saldo, maar ook andere informatie, en kunt u services verbinden en loskoppelen, berichten lezen die door u zijn verzonden en ontvangen, enz. Houd uw wachtwoord geheim, anders wordt u toegang tot deze informatie en de mogelijkheid om services en andere mensen te beheren.

Stap 3

U kunt uw persoonlijke account gebruiken via een browser in elk besturingssysteem, zowel op een computer of laptop, als op een tablet of smartphone, het is wenselijk dat de internetverbinding onbeperkt is. Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u naast de webinterface ook de applicatie SkyBalance gebruiken om informatie over het saldo te verkrijgen. Download het via de SkyBalance-link van de SkyPoint-startpagina. Voer na het starten van het programma het telefoonnummer en het eerder ontvangen wachtwoord in. Houd er rekening mee dat de applicatie alleen werkt met het. Net Framework geïnstalleerd.

Stap 4

Sommige Skylink-abonnees gebruiken basismodellen zonder browser. Mocht u geen computer, laptop, tablet of andere telefoon met internet bij de hand hebben, stuur dan een sms zonder sms naar 55501. Binnenkort krijgt u ook antwoord in de vorm van een sms. Het zal de huidige datum bevatten, evenals informatie over de status van uw persoonlijke account.

Stap 5

Vanaf een extra nummer dat in uw abonnementsovereenkomst als contactnummer is opgegeven, kunt u een betaald bericht sturen (met kosten zoals een gewone sms) naar 8 901 516 7055. Geef in de tekst van het bericht uw nummer op in de "Skylink". Vervolgens komt er een bericht met informatie over het saldo naar het contactnummer (dit moet een mobiele telefoon van een willekeurige operator zijn). Deze diensten zijn niet beschikbaar in alle regio's die door Skylink worden bediend.

Aanbevolen: