Hoe De Balans Op Het Lichaam Aan Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Op Het Lichaam Aan Te Vullen
Hoe De Balans Op Het Lichaam Aan Te Vullen

Video: Hoe De Balans Op Het Lichaam Aan Te Vullen

Video: Hoe De Balans Op Het Lichaam Aan Te Vullen
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om je telefoonrekening in één keer op te waarderen. Deze diversiteit geldt ook voor de mobiele operator Tele2. In elke situatie kunt u de meest handige betaalmethode kiezen.

Hoe de balans op het lichaam aan te vullen
Hoe de balans op het lichaam aan te vullen

instructies:

Stap 1

Tot voor kort was betalen via de terminal de meest gebruikelijke manier om het saldo aan te vullen. U vindt de terminal, voert uw telefoonnummer, het gewenste bedrag en de bijbehorende rekeningen in. Meestal wordt het geld onmiddellijk op de rekening bijgeschreven, maar hoogstwaarschijnlijk wordt er een kleine commissie in rekening gebracht. Het nadeel van deze methode is dat het vaak nodig is om in de rij te staan, omdat mensen via dergelijke terminals niet alleen betalen voor mobiele communicatie, maar ook voor andere soorten diensten.

Stap 2

Betalen in een gsm-winkel is bijna niet anders dan de vorige methode. Tenzij alle operaties voor u worden uitgevoerd door een specialist. Ook hier kun je niet zonder wachtrij.

Stap 3

Ook bij het betalen met creditcard zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt uw account opwaarderen via internet, geldautomaat of zelfs een mobiele telefoon door een verzoek te sturen met een bepaalde combinatie van tekens. Het opwaarderen van een rekening via een geldautomaat herhaalt de betaling via de terminal opnieuw. In plaats van geld heb je gewoon een bankkaart nodig.

Stap 4

Interactieve methoden zijn veel handiger. De vraag is alleen of u de gegevens van uw bankpas kent en of het mogelijk is om online te gaan. Dan kunt u eenvoudig via internet geld op uw telefoon zetten. Trouwens, als je geen kaart hebt, maar wel geld hebt op de Yandex. Money-service, dan kun je daar je account opwaarderen.

Stap 5

Ten slotte helpt het hebben van een bankkaart u om uw saldo rechtstreeks met uw telefoon op te waarderen. Controleer of uw bank een dergelijke mogelijkheid heeft. Daar wordt u ook gevraagd wat u op uw telefoon moet invoeren om uw account aan te vullen.

Stap 6

Maar als u geen internet, geen bankpas of contant geld bij de hand heeft, helpt Tele2 u. De operator zal u de "beloofde betaling"-service aanbieden, tegen een kleine commissie. Voer * 122 * 1 # in en druk op de belknop. Het bedrag wordt bijgeschreven op uw rekening, die binnen enkele dagen wordt afgeschreven. Gedurende deze tijd moet je tijd hebben om het saldo aan te vullen om in het zwart te staan.

Aanbevolen: