Hoe Maak Je Een Balans In Roebels?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Balans In Roebels?
Hoe Maak Je Een Balans In Roebels?

Video: Hoe Maak Je Een Balans In Roebels?

Video: Hoe Maak Je Een Balans In Roebels?
Video: 🚦Магазин СВЕТОФОР 🚦Сегодня В УДАРЕ!😱ГОРЯЧИЕ НОВИНКИ июля!🔥Только НИЗКИЕ ЦЕНЫ НА ВСЁ!💣Обзор товаров!👍 2024, April
Anonim

Sommige verouderde tariefplannen van het mobiele bedrijf "Beeline" hebben contante betalingen in dollars. Dit is niet altijd even handig voor de abonnee. Na het voltooien van eenvoudige stappen, kunt u naar het roebelsaldo gaan.

Hoe maak je een balans in roebels?
Hoe maak je een balans in roebels?

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - geld;
  • - paspoort;
  • - communicatiebureau van het bedrijf "Beeline".

instructies:

Stap 1

De overgang van de dollar naar het verrekeningssysteem van de roebel is onmogelijk zonder het tariefplan te wijzigen. Bekijk de informatie voor alle beschikbare Beeline-tarieven op de officiële website van de operator op internet. Selecteer hiervoor de tabbladen: "Mobiele communicatie" en "Alle tariefplannen".

Stap 2

Nadat u de meest optimale tariefoptie hebt gekozen voor de oproepen in het "Beeline" -systeem, kiest u het nummer op uw telefoon: 06740070 en volgt u de instructies van het systeem. U moet voldoende geld op uw account hebben om aan te sluiten op het nieuwe tarief (het bedrag is afhankelijk van het geselecteerde tariefplan).

Stap 3

Bel de Beeline helpdesk nummer 0611 en volg de instructies van de autoinformer of neem contact op met de netwerkoperator. Wanneer u communiceert met een servicespecialist, moet u een codewoord of uw paspoortgegevens opgeven die in het servicecontract zijn vermeld.

Stap 4

Bezoek een van de vertegenwoordigingen van het bedrijf Beeline in uw stad. Neem je paspoort mee. Vraag de salonmedewerker om u over te zetten naar het roebelafrekeningssysteem, met vermelding van het gewenste tarief. Als je nog geen keuze hebt gemaakt voor een ander tariefplan, vraag dan de salonconsulenten om je te helpen.

Stap 5

Schakel van het ene tarief naar het andere in uw "persoonlijke account" op de site. Als u nog niet in dit systeem bent geregistreerd, stuur dan een gratis USSD-verzoek: * 110 * 9 # en druk op de beltoets. Binnen enkele seconden ontvangt u een antwoordbericht met het wachtwoord om in te loggen op het systeem. Nadat u uw persoonlijke account hebt ingevoerd, selecteert u de sectie "Tariefbeheer" en volgt u de programma-instructies.

Stap 6

Om gerelateerde problemen op te lossen, kunt u ook contact opnemen met een elektronische online-consulent via een speciaal formulier op de hoofdpagina van de Beeline-website. Volg hiervoor de link met de juiste naam, vul het vereiste veld in en druk op de knop "Vraag".

Aanbevolen: