Hoe De Balans Van Beeline Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Van Beeline Te Achterhalen?
Hoe De Balans Van Beeline Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van Beeline Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van Beeline Te Achterhalen?
Video: ролик для Beeline (Balance) 2024, Mei
Anonim

Wilt u het saldo op uw persoonlijke rekening "Beeline" controleren? Je hebt verschillende manieren om dit te doen. Onder hen zijn USSD-opdrachten, SIM-menu's, servicetelefoons, persoonlijke internetaccount, enz. Kies de meest geschikte methode, onthoud deze en gebruik deze indien nodig.

Hoe de balans van Beeline te achterhalen?
Hoe de balans van Beeline te achterhalen?

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Verzend de USSD-opdracht * 102 # vanaf uw Beeline-telefoonnummer. De status van uw persoonlijke account wordt weergegeven in een antwoordbericht. Als er onleesbare tekens op het scherm verschijnen, gebruik dan de vraag: # 102 #. De status van extra saldi kan worden gecontroleerd met de volgende commando's:

- SMS-pakketten - * 106 # of # 106 #;

- bonussen - * 107 # of # 107 #;

- de rest van het verkeer, enz. - * 108 # of # 108 #

Stap 2

Zoek het Beeline SIM-menu in uw mobiele telefoon. Afhankelijk van uw telefoonmodel is het SIM-menu te vinden in het hoofdmenu, in kantoortoepassingen, in instellingen, in games, enz. Open het menu. Maak de overstap - "Mijn Beeline" - "Mijn saldo" - "Hoofdsaldo" - de status van uw persoonlijke account wordt weergegeven op het telefoonscherm.

Stap 3

Bel vanaf je telefoon "Beeline" naar nummer 0697 en luister naar het antwoord. Het nummer is geldig voor abonnees met een prepaid betalingssysteem. Gebruik je een postpaid betaalsysteem en wil je een attest van het te betalen bedrag, bel dan 067404.

Stap 4

Controleer de status van uw persoonlijke account in het internetaccount van de service "My Beeline" https://uslugi.beeline.ru/. Vraag hiervoor eerst een tijdelijk wachtwoord aan om in te loggen op het systeem. U kunt dit doen door een USSD-verzoek * 110 * 9 # vanaf uw telefoon te verzenden. U kunt ook een webwachtwoord aanvragen in het SIM-menu en via de *111#-service. Het antwoord komt in de vorm van sms.

Stap 5

Voer uw gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord in de velden op de inlogpagina van uw persoonlijke account in. Wanneer u voor het eerst inlogt, zal het systeem u vragen om een permanent wachtwoord in te stellen. Bedenk het op basis van de eisen. Uw persoonlijke accountstatus wordt weergegeven op de hoofdpagina van de online service. Indien nodig kunt u direct de lijst met aangesloten diensten en bestelgegevens voor uw account bewerken.

Stap 6

Koppel de dienst Balance on the Screen aan uw nummer. Als uw telefoonmodel en de simkaart die u gebruikt deze service ondersteunen, wordt uw huidige saldo weergegeven op het scherm van uw mobiel. U kunt controleren of uw telefoon en simkaart deze functie ondersteunen of niet, u kunt het gratis USSD-commando * 110 * 902 # gebruiken. Als uw simkaart oud is, vervangt u deze gratis bij het dichtstbijzijnde Beeline-servicekantoor. In het geval van een succesvolle test, wordt de opdracht om de service te activeren naar u verzonden in een antwoord-sms.

Stap 7

Abonneer u op de dienst "Saldo van dierbaren" op uw nummer. Met behulp van deze service kunt u niet alleen het saldo van geld op de persoonlijke rekening van uw familieleden en / of vrienden controleren, maar ook uw saldo controleren vanaf een ander telefoonnummer. Inclusief - van telefoons van andere mobiele operators.

Stap 8

Activeer deze functie door vanaf uw Beeline-telefoon het commando * 131 * 1 * telefoonnummer te kiezen van waaruit u het saldo in 10-cijferig formaat # zult controleren.

Stap 9

Kies vanaf de telefoon waarvan u het nummer toegang hebt gegeven tot de status van uw persoonlijke account, zoals hierboven beschreven, het commando * 131 * 6 * het telefoonnummer, waarvan het saldo in 10-cijferig formaat # moet worden gevonden.

Aanbevolen: