Hoe De Vertaalservice In Megafon . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Vertaalservice In Megafon . Te Activeren
Hoe De Vertaalservice In Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Vertaalservice In Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Vertaalservice In Megafon . Te Activeren
Video: Terugkijken Webinar: Joboti & Carerix - 5 manieren om te automatiseren met WhatsApp 2024, Mei
Anonim

Bent u abonnee van het Megafon-netwerk? Dit betekent dat u een persoonlijke vertaler heeft die klaar staat om u snel te helpen. Door de Phone Transfer-service te activeren, kan de Megafon-client zonder problemen met buitenlanders communiceren - zelfs als ze zeer gespecialiseerde termen in hun spraak gebruiken.

Hoe de vertaalservice te activeren in
Hoe de vertaalservice te activeren in

Noodzakelijk

Telefoon verbonden met Megafon, computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt in elke regio van ons land, maar ook in het buitenland, gebruik maken van de diensten van een mobiele vertaler. Megafon staat garant voor hoogwaardige vertalingen in het Engels, Duits, Chinees en Japans. De mogelijkheid van vertaling naar andere talen kan worden verduidelijkt in de abonnementsservice.

Stap 2

Om een vertaling te bestellen, moet u een verzoek achterlaten op de officiële Megafon-website of 0595 bellen, een taal selecteren in het spraakmenu en het telefoonnummer van uw gesprekspartner opgeven. Het gesprek wordt doorgeschakeld naar een tolk, die in detail moet worden ingelicht over het aanstaande gesprek. Daarna wordt de gesprekspartner gebeld en neemt hij deel aan het gesprek. Zo wordt er een audioconferentie voor drie personen georganiseerd. In dat geval ziet de vertaler alleen de laatste drie cijfers van het telefoonnummer van de buitenlandse gesprekspartner.

Stap 3

Op het grondgebied van Rusland wordt binnen de eerste drie minuten vanaf het moment van verbinding met het spraakmenu van het nummer 0595 geen geld van de mobiele telefoonrekening afgeschreven. Dan zijn de kosten van een minuut van de oproep 75 roebel. Bij internationale roaming bedragen de kosten van een belminuten (beginnend met de eerste) 115 roebel. In twee gevallen is de tarifering per minuut en is de aansluiting met het nummer van de buitenlandse gesprekspartner al inbegrepen in de kosten van de dienst en wordt niet bijbetaald (inclusief internationale gesprekken).

Aanbevolen: