Hoe De Service "Buurregio" Megafon . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Buurregio" Megafon . Te Activeren
Hoe De Service "Buurregio" Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Service "Buurregio" Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Service
Video: Meldkamer Ambulance: hoe verloopt een melding? 2024, Mei
Anonim

De service "Neighbours" van de mobiele operator "MegaFon" is bedoeld voor diegenen die vaak communiceren met abonnees van andere mobiele netwerken in de regio Moskou. Als u verbonden bent met een van de tariefplannen "Mobile", "Ruble", "United", "Home", "Circle of Communication", "Moskou Region" en "Warm welcome", dan kunt u deze optie in één van de manieren die bij jou passen…

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Het is nodig

Mobiele telefoon of apparaat met internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt de Buren-service zowel vanaf uw mobiele telefoon als via de website van een mobiele provider activeren.

Service-activering met USSD-opdracht:

Om de Buren-service in te stellen, belt u * 105 * 615 # vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op de belknop. Wacht op bevestiging om de optie te verbinden. Het kan direct of met vertraging binnen 24 uur na het verzoek komen.

Stap 2

Verbinding via sms:

Stuur een leeg sms-bericht of een bericht met een tekst naar het nummer 000105615 en de dienst wordt toegevoegd. Houd er rekening mee dat het bevestigingsantwoord van de mobiele operator mogelijk niet onmiddellijk komt, maar na een paar uur.

Stap 3

De service "Neighbours" toevoegen via de officiële website van "MegaFon":

Om de service te verbinden via de website van het bedrijf op de hoofdpagina main https://moscow.megafon.ru/ selecteer "Regio Moskou" en klik vervolgens op het tabblad "Tarieven". Beweeg de cursor in het pop-upmenu over "Tariefopties" en klik. Na het verversen van de pagina ziet u de knop "Oproepopties". Klik erop en selecteer in het tabblad dat verschijnt de service "Buren". Deze pagina toont de prijzen voor aansluiting en aanvullende informatie over de dienst. U kunt "Buren" instellen op uw telefoonnummer door op het bericht "Verbinden" te klikken. Bevestiging van de instelling van deze dienst zal na enige tijd in de vorm van sms op uw nummer komen

Stap 4

Als u niet alle bovenstaande acties wilt uitvoeren, kunt u "Buren" verbinden door het contactcentrum van het bedrijf "MegaFon" te bellen.

U kunt de telefoniste van het callcenter bellen op 0500. De specialist activeert de dienst voor het nummer van waaruit gebeld is. Aangezien er abonnementskosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van de service, moet u, wanneer u contact opneemt met het contactcentrum voor hulp, erop voorbereid zijn om de gegevens te verstrekken van de persoon aan wie het nummer is geregistreerd.

Aanbevolen: