Hoe De "Thuisregio"-service Op Megafon . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Thuisregio"-service Op Megafon . Te Activeren
Hoe De "Thuisregio"-service Op Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De "Thuisregio"-service Op Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De
Video: Lee Dale: Why Journey Mapping is Essential for Digital Products 2024, April
Anonim

Het is mogelijk om in andere regio's zoals thuis te praten en geld te besparen op uitgaande gesprekken. In ieder geval voor Megafon-abonnees die de optie Thuisregio hebben aangesloten, is dit beschikbaar.

Hoe de service te activeren op Megafon
Hoe de service te activeren op Megafon

Het is nodig

het telefoonnummer van de mobiele operator "Megafon"

instructies:

Stap 1

Met de service "Home Region", die aan zijn klanten wordt aangeboden door de mobiele operator "Megafon", kunt u aanzienlijk besparen op oproepen, ongeacht in welk deel van het land de abonnee zich bevindt. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, activeert u, voordat u naar een aangrenzende regio vertrekt, deze functie en kunt u tegen uw gebruikelijke tarief communiceren.

Stap 2

De optie "Thuisregio" is beschikbaar voor abonnees die tariefplannen gebruiken Bezet, Tarief van het Jaar, MegaFon-Modem Unlimited, Uniq, TOP, Militair, Call XL, United, Home, DV Light, Constructor, Individual, MegaFon-Modem Plus, MegaFon-Modem, Roebel, Smeshariki, First Federal, Student, Tarief A, Uw tijd1, Tarief C, Tarief B, Tarief E, Tarief D, Penny, Vrije tijd, Prior.

Stap 3

U kunt op verschillende manieren verbinding maken met de dienst: via uw mobiele provider, met behulp van de selfservice "Servicegids" of door een verbindingsverzoek te verzenden.

Stap 4

De eerste optie is handig, maar niet altijd. Door contact op te nemen met de operator, vindt u de antwoorden op al uw vragen over de servicevoorwaarden en tariefbetaling. Je hoeft zelf niets te typen en aan te sluiten. Maar het nadeel van dergelijke communicatie is dat je misschien niet meteen geluk hebt. Soms duurt het twintig tot dertig minuten om te wachten tot de operator vrij is.

Stap 5

Met de dienst Servicegids kan de abonnee deze optie zelf activeren en deactiveren. Om deze dienst te gebruiken, belt u 105 # op uw telefoon en volgt u de aanwijzingen.

Stap 6

Voor degenen die niet graag alle ontstane problemen snel oplossen, is er een vrij handige manier: een verzoek verzenden via USSD-opdrachten, waarmee u niet alleen verschillende services kunt verbinden en loskoppelen, maar ook hun status kunt controleren. Dus om bijvoorbeeld de "Thuisregio" aan te sluiten, volstaat het om de combinatie * 437 * 55 # te kiezen. U kunt deze service ook uitschakelen door een bijbehorend verzoek te sturen. Maar in dit geval moet u * 437 * 55 * 2 # bellen. De volgende combinatie van symbolen * 437 * 55 * 0 # helpt om de status van de optie te controleren en de nodige informatie erover te krijgen.

Stap 7

De abonnementskosten worden dagelijks in rekening gebracht en bedragen 2 roebel per dag. Dezelfde verbinding met de service kost u 25 roebel. Als het account een kleiner bedrag heeft, kunt u geen verbinding maken. Hiervoor moet u eerst uw saldo opwaarderen.

Aanbevolen: