Hoe Ze Leren Een Vliegtuig Te Besturen

Inhoudsopgave:

Hoe Ze Leren Een Vliegtuig Te Besturen
Hoe Ze Leren Een Vliegtuig Te Besturen

Video: Hoe Ze Leren Een Vliegtuig Te Besturen

Video: Hoe Ze Leren Een Vliegtuig Te Besturen
Video: How to fly the world's largest passenger aircraft | Airbus A380 | Emirates Airline 2024, Mei
Anonim

Om te leren vliegen met een vliegtuig, moet u eerst uw eigen doelen duidelijk definiëren en vervolgens een vliegschool kiezen voor training, waar gekwalificeerde instructeurs werken.

Hoe ze leren een vliegtuig te besturen
Hoe ze leren een vliegtuig te besturen

instructies:

Stap 1

Om te leren vliegen met een vliegtuig, kiest u eerst de juiste vliegschool op basis van uw doelen. Je moet er rekening mee houden dat commerciële opleidingen duur zijn, dus kies alleen een bedrijf met een hoge rating, bevestigd door de juiste certificaten. Teken na het kiezen van een school een opleidingscontract ermee, maar houd rekening met de volgende punten.

Stap 2

Ten eerste bestuur je het vliegtuig eerst op een speciale simulator, en pas dan wachten spannende luchtvluchten met een instructeur op je. Ten tweede zal het veel tijd kosten voordat je een vliegbrevet krijgt en de opleiding is ontworpen voor een lange tijd.

Stap 3

Bekijk eerst de cockpit van de Boeing 737-simulator, die door veel moderne vliegscholen wordt gebruikt om nieuwkomers te trainen om gevoel te krijgen voor de besturing van enorme vliegtuigen. Zodra je in de pilotenstoel aan het roer zit, maakt de instructeur je kennis met alle monitoren, knoppen, tuimelschakelaars, sensoren en hendels. Onthoud dat trainen in een simulatorvliegtuig niet is als een computerspel, want buiten het raam zie je een echte landingsbaan. Tijdens de "denkbeeldige" vlucht zwaait en kantelt de cockpit van de simulator een beetje, zoals in de lucht.

Stap 4

Luister goed naar de instructeur hoe u de vluchtparameters moet instellen, op welke instrumentwaarden u moet letten wanneer het vliegtuig opstijgt en de daaropvolgende landing. Door op de simulator de vaardigheden te oefenen van het opstijgen van een vliegtuig, het beschrijven van cirkels boven de luchthaven, het lot van het landen van een lijnvliegtuig op de startbaan, krijgt u zelfvertrouwen en brengt u alle noodzakelijke acties naar automatisme.

Stap 5

Verdere besturing van het vliegtuig voer je al niet uit op het Boeing-model, maar op kleine tweezitsvliegtuigen, waarop leerlingen van verschillende vliegclubs leren vliegen. Nadat jij en de instructeur het vereiste aantal uren hebben gevlogen, kun je al beginnen met onafhankelijke vluchten, waarbij je niet alleen eenvoudige vaardigheden, maar ook eenvoudige aerobatics oefent.

Stap 6

Als u wilt leren vliegen met een vliegtuig om uw eigen vliegtuig te verwerven, moet u een brevet voor privépiloot behalen. Hoe u deze moet uitgeven, wordt u gevraagd bij de vliegschool waar de training wordt gegeven, maar probeer dit op het moment van tevoren uit te zoeken, nog voordat u het contract ondertekent en met de training begint.

Aanbevolen: