Hoe Auto's Te Besturen Met Radiobesturing

Inhoudsopgave:

Hoe Auto's Te Besturen Met Radiobesturing
Hoe Auto's Te Besturen Met Radiobesturing

Video: Hoe Auto's Te Besturen Met Radiobesturing

Video: Hoe Auto's Te Besturen Met Radiobesturing
Video: Tweedehands auto kopen - Tips (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Radiografisch bestuurbare auto's kunnen niet alleen kinderen verrukken. Er zijn clubs waarin behoorlijk volwassenen strijden in de races van hun modellen. Maar zoals bij elke auto, moet een radiografisch bestuurbaar model eerst leren werken.

Hoe auto's te besturen met radiobesturing
Hoe auto's te besturen met radiobesturing

instructies:

Stap 1

Bedieningspanelen zijn van twee soorten: bedrade en draadloze afstandsbediening. Uiteraard spreken de namen voor zich, en het is niet nodig om het verschil uit te leggen. Om ervoor te zorgen dat de bestuurde auto's in beweging komen, moet worden gecontroleerd of de batterij in het bedieningspaneel en in de mini-auto zelf is opgeladen. Het aantal batterijen, evenals hun merk en spanning, worden vermeld in de gebruikershandleiding. Houd ook rekening met het bereik van de afstandsbediening, meestal van 30 tot 50 meter, maar dit kan meer of minder zijn, afhankelijk van het model.

Stap 2

Het apparaat en het uiterlijk van het bedieningspaneel zelf verschillen afhankelijk van de fabrikant van de machine, maar hun betekenis is hetzelfde. Voorwaartse richting, achterwaartse richting, draait naar rechts en links. Sommige afstandsbedieningen lijken op een pistool. De trigger is verantwoordelijk voor heen en weer bewegen. Een cilindrische draaiknop bevindt zich meestal aan de zijkant. Dit is een analoog van het stuur, dat de bewegingsparameters naar links en naar rechts instelt. Andere afstandsbedieningen zijn iets eenvoudiger en zijn uitgerust met een kruis, waarop de knoppen links, rechts, omhoog, omlaag overeenkomen met de richting links, rechts, vooruit, achteruit.

Stap 3

Sommige modellen, bijvoorbeeld de Hummer H2 Sut, hebben een radiografisch bestuurbare drieversnellingsbak die met de afstandsbediening kan worden geschakeld.

Stap 4

Individuele bedieningspanelen kunnen opnieuw worden geconfigureerd voor rechts- en linkshandige bediening. Verkoopadviseurs zijn meestal op de hoogte van een dergelijke functie, of informatie hierover staat op de doos en in de instructies.

Stap 5

Er kunnen ook extra knoppen worden toegevoegd: koplampen inschakelen, afmetingen, ruitenwissers, enz. Het doel en de overeenkomst van de knoppen met de extra bedieningsfuncties is altijd te vinden in de gebruikershandleiding. Als de instructies verloren zijn gegaan, kunt u naar de officiële website van de fabrikant gaan, uw model aangeven en vervolgens de instructies downloaden.

Aanbevolen: