Hoe Te Leren Om Telefoons Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Te Leren Om Telefoons Te Flashen
Hoe Te Leren Om Telefoons Te Flashen

Video: Hoe Te Leren Om Telefoons Te Flashen

Video: Hoe Te Leren Om Telefoons Te Flashen
Video: Hoe root je je telefoon (android) zonder computer 2024, April
Anonim

Om nieuwe functies aan de mobiele telefoon toe te voegen en de kwaliteit van het werk te verbeteren, wordt de software meestal vervangen. Het is gebruikelijk om dit proces thuis uit te voeren met behulp van speciale programma's.

Hoe te leren om telefoons te flashen
Hoe te leren om telefoons te flashen

Noodzakelijk

SGH-flitser / dumper

instructies:

Stap 1

Flits niet met uw mobiele telefoon tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Begin met het kiezen van uw software. Selecteer het firmwarebestand waarmee u het gewenste resultaat kunt bereiken. Download SGH Flasher/Dumper. Zorg ervoor dat deze compatibel is met uw Samsung mobiele telefoonmodel. Onthoud dat de meeste hulpprogramma's alleen geschikt zijn om de software van originele telefoons te vervangen.

Stap 2

Laad je mobiele telefoon op. Het is beter om de stroomkabel los te koppelen tijdens de firmware. Dit voorkomt onnodige moeilijkheden. Installeer het bovenstaande programma. Zet je mobiele telefoon uit en verbind hem met je computer of laptop via een USB-kanaal.

Stap 3

Start het SGH Flasher / Dumper-programma. Maak eerst een archief van de huidige firmwareversie. Hiermee kunt u de telefoon snel in een werkende staat brengen als er een storing optreedt tijdens de firmware. Klik op de knop Dump full flash in het menu NOR Dumping. Voer de naam van het toekomstige archief in en selecteer de map op de harde schijf waar u het wilt opslaan. Het dumpproces kan 20 tot 30 minuten duren. Klik nu op de knop Verbinding verbreken en koppel uw telefoon los van uw computer.

Stap 4

Verbind de pc opnieuw met de mobiele telefoon. Pak het gedownloade firmware-archief uit. Je hebt maar één.bin-bestand nodig. Voer het programma uit en klik op de Flash BIN-bestandsknop in het NOR Flashing-menu. Geef de locatie van het uitgepakte bin-bestand op. Wacht tot de update van de telefoonsoftware is voltooid. Net als in het vorige geval duurt dit proces maximaal een half uur.

Stap 5

Klik op de knop Verbinding verbreken en koppel uw telefoon los van uw computer. Schakel uw mobiele apparaat in en controleer of belangrijke functies werken. Als u zeker weet dat uw mobiele telefoon volledig functioneel is, kunt u een nieuwe firmwaredump maken.

Aanbevolen: