Hoe Sms'en Naar Rusland Vanuit Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Rusland Vanuit Oekraïne
Hoe Sms'en Naar Rusland Vanuit Oekraïne

Video: Hoe Sms'en Naar Rusland Vanuit Oekraïne

Video: Hoe Sms'en Naar Rusland Vanuit Oekraïne
Video: Russian military buildup near Ukraine | International News | Vladimir Putin 2024, Mei
Anonim

Sms-berichten zijn een snelle en gemakkelijke manier om te communiceren, vooral omdat ze bijna overal ter wereld naar abonnees kunnen worden verzonden. Als u de code van de gewenste stad en operator kent, kunt u vanuit Oekraïne sms'en naar Rusland.

Hoe sms'en naar Rusland vanuit Oekraïne
Hoe sms'en naar Rusland vanuit Oekraïne

instructies:

Stap 1

Aangezien de telefonische communicatie tussen Rusland en Oekraïne internationaal is, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de relevante verbindingsregels. Je hebt bepaalde internationale codes nodig. Als in Oekraïne telefoonnummers beginnen met de +38-code, ongeacht de mobiele provider, om een sms te sturen of naar Rusland te bellen, is het noodzakelijk dat de internationale code +7 aan het begin van het gekozen nummer staat. Geef daarna 10 cijfers van het celnummer aan.

Stap 2

Gebruik een alternatieve methode voor het verzenden van sms-berichten naar Rusland vanuit Oekraïne. De service voor het verzenden van berichten bevindt zich op de website van elke mobiele operator. Het is raadzaam om dit te doen vanaf de website van het bedrijf waarbij de geadresseerde is aangesloten. Volg de juiste link op de geselecteerde bron, geef in het bovenste veld het abonneenummer aan met de internationale code van Oekraïne, zoals aangegeven in de vorige stap. Typ daarna de tekst van het bericht in het Latijn of Cyrillisch. Laat aan het einde van het bericht uw handtekening achter, anders ziet de geadresseerde niet van wie het afkomstig is, en klik vervolgens op de verzendknop. Deze service is meestal gratis.

Stap 3

Houd er rekening mee dat internationale berichten er langer over kunnen doen om de geadresseerde te bereiken dan gewone sms. Als u een bericht verzendt vanaf een mobiele telefoon, controleer dan de kosten van de bijbehorende dienst op de website van de operator. Internationale berichten zijn duurder dan gewone. Zorg ervoor dat je voldoende saldo op je mobiele account hebt staan, of neem een abonnement op een van de speciale tarieven voor internationale communicatie van je operator.

Aanbevolen: