Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar MTS In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar MTS In Oekraïne
Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar MTS In Oekraïne

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar MTS In Oekraïne

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar MTS In Oekraïne
Video: TEACHING ENGLISH IN RUSSIA / HOW TO FIND A JOB / SALARIES, REQUIREMENTS, LIVING COST IN RUSSIA 2024, April
Anonim

Op de websites van de meeste mobiele operators wordt een gratis sms-dienst aangeboden. Het bedrijf MTS Oekraïne is geen uitzondering, daarom kunt u vanaf de officiële website een kort bericht sturen naar het MTS-nummer in Oekraïne.

Hoe stuur je gratis sms naar MTS in Oekraïne
Hoe stuur je gratis sms naar MTS in Oekraïne

Het is nodig

  • - een computer;
  • - toegang tot internet;
  • - verplicht telefoonnummer.

instructies:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van de officiële website van de "Mobile Operator of Ukraine - MTS Ukraine". Boven aan de pagina staan links naar versies van de bron in verschillende talen - Russisch, Oekraïens en Engels. Kies degene die voor u het handigst is door op het juiste gedeelte te klikken.

Stap 2

Als u de Russische versie van de site hebt gekozen, selecteert u in het gedeelte "Land / Regio" in het midden bovenaan de pagina "Oekraïne". Klik vervolgens op de link "SMS / MMS verzenden", waarna de secties "SMS verzenden" en "MMS verzenden" verschijnen. Klik op "Sms verzenden" en er wordt een online sms-verzendformulier geopend.

Stap 3

Vermeld bij het invullen van dit online formulier de operatorcode en het nummer van de abonnee naar wie u een kort bericht wilt sturen. Voer uw berichttekst in. Als u Latijnse letters gebruikt, mag de lengte van het bericht niet langer zijn dan 159 tekens. Als u Cyrillisch typt, kunt u niet meer dan 69 tekens invoeren. Het aantal toegestane tekens kan van tijd tot tijd veranderen.

Stap 4

Markeer in het veld rechts van het berichtformulier het type alfabet dat u gebruikt. Als u wilt, kunt u transliteratie gebruiken, dat wil zeggen, voer de tekst in het alfabet in waarin u gemakkelijker kunt typen, en vertaal deze vervolgens in een ander systeem door de juiste positie te markeren in het formulier rechts van de bericht tekst.

Stap 5

Voer de tekens in die worden weergegeven in de afbeelding onder het berichtformulier. Dit zijn in de regel cijfers en Latijnse letters. Klik vervolgens op de opdracht "SMS verzenden". Als alle velden van het online formulier correct zijn ingevuld, ziet u een melding: "Uw sms is verzonden."

Stap 6

Als je een fout hebt gemaakt in de acties bij het verzenden van sms, zal het systeem je hiervoor waarschuwen. Als er bijvoorbeeld een leeg veld met verificatietekens bovenaan het online formulier staat voor het verzenden van korte berichten, ziet u een bijbehorende waarschuwing.

Aanbevolen: