Hoe Bel Je Vanuit Huis Naar Mobiel

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Vanuit Huis Naar Mobiel
Hoe Bel Je Vanuit Huis Naar Mobiel

Video: Hoe Bel Je Vanuit Huis Naar Mobiel

Video: Hoe Bel Je Vanuit Huis Naar Mobiel
Video: Je mobiel als modem - Tethering (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, maar toch is het soms nodig om een vaste telefoon te gebruiken om naar een mobiele telefoon te bellen. Soms is dit in ieder geval nodig om je mobiele telefoon terug te vinden, die ergens in het appartement kwijt is.

Hoe bel je van huis naar mobiel
Hoe bel je van huis naar mobiel

instructies:

Stap 1

Vergeet niet het mobiele telefoonnummer te onthouden dat u gaat bellen. Open het notitieboekje waar hij is opgenomen, of zoek hem op in de lijst met contacten op je mobiele telefoon, als het nummer daar is ingevoerd. Feit is dat pauzes bij het kiezen van een nummer door de PBX kunnen worden geïnterpreteerd als codes voor interlokale nummers en in plaats van de abonnee waarmee u verbinding wilt maken, belt u naar uw huistelefoon in een andere stad.

Stap 2

Het bijzondere van een oproep van een huistelefoon naar een mobiele telefoon is dat je in plaats van +7 8 moet bellen. +7 is de telefooncode van Rusland. De PABX, die alle telefoongesprekken van huisnummers routeert, gaat er standaard van uit dat de oproep binnen exact dezelfde lokale nummers wordt gedaan. 8 is een symbool dat aangeeft dat communicatie over lange afstand nodig is. Hetzelfde nummer wordt gebruikt als u een mobiel nummer moet bellen.

Stap 3

Nadat u acht hebt gekozen, wacht u op de kiestoon.

Stap 4

Kies nu het nummer zoals u normaal zou bellen op een mobiele telefoon. Eerst de operatorcode, bestaande uit drie cijfers, dan nog eens zeven cijfers die het nummer vormen van de abonnee die u belt.

Stap 5

De volledige reeks ziet er als volgt uit: 8 (pieptoon) *** (drie cijfers is de operatorcode) ******* (dit is het nummer zelf).

Stap 6

Als u een mobiel nummer van een telefoniste in een ander land moet bellen, ga dan op dezelfde manier te werk. Eerste 8 - dit geeft aan dat de oproep niet is omgeleid naar een lokaal nummer. Kies vervolgens 10 - dit geeft aan de PBX aan dat er een internationale oproep wordt gedaan. Vervolgens moet u het telefoonnummer volledig bellen, met de operatorcode. Voor een Oekraïens nummer begint het bijvoorbeeld met 38 - dit is de landcode, dan drie cijfers - de operatorcode en nog eens 7 cijfers - het nummer zelf.

Aanbevolen: