Hoe U Een Oproep Doorschakelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Oproep Doorschakelt
Hoe U Een Oproep Doorschakelt

Video: Hoe U Een Oproep Doorschakelt

Video: Hoe U Een Oproep Doorschakelt
Video: Hoe een oproep doorschakelen? - Destiny How to 2024, Mei
Anonim

Omleiding is nodig als u het siteadres hebt gewijzigd en u geen bezoekers wilt verliezen die het oude adres bezoeken. Doorsturen kan zo dat gebruikers niet eens merken dat ze naar een ander adres zijn gestuurd. Er zijn verschillende manieren overwogen om omleiding te implementeren.

Hoe u een oproep doorschakelt
Hoe u een oproep doorschakelt

Het is nodig

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

De veiligste manier van omleiden in termen van indexering van de belangrijkste zoekmachines is omleiden met behulp van fout 301. Hiermee worden de PR- en TIC-parameters van elke pagina opgeslagen en worden de nieuwe en oude adressen met elkaar gecombineerd. Om het te implementeren, zoekt u het.htaccess-bestand in de hoofdmap van de site en voegt u de volgende regels erin toe:

Opties + FollowSymLinks

Rewrite Engine aan

RewriteRule (. *) "Uw nieuwe adres" / $ 1 [R = 301, L]

Uw bezoeker wordt nu doorgestuurd naar een nieuwe site met het adres “uw nieuwe adres”.

Stap 2

U kunt omleiden met het commando Redirect 301 /older_page.html “nieuwe pagina-adres”, maar deze methode is niet erg handig, vooral niet wanneer uw site een groot aantal pagina's bevat, aangezien u het commando voor elk van hen afzonderlijk moet schrijven. U kunt net zo goed de opdracht RedirectPermanent / "oud adres" "nieuw adres" gebruiken, die dezelfde functie implementeert.

U kunt omleiden met behulp van een script. Voeg hiervoor de volgende regels in de paginakoptekst in:

HTTP / 1.2 301 Permanentie verplaatst

Locatie: https:// "nieuwe pagina adres"

Stap 3

Voor statische sites, zoals die op gratis hosting, kunt u omleidingen implementeren met behulp van HTML-tags. Gebruik hiervoor de tag, waarbij new_site.html het adres is van de nieuwe site waarnaar de omleiding vanaf deze pagina wordt gemaakt, en content = 6 is de tijdsvertraging voordat de nieuwe pagina in het browservenster wordt geladen. Stel deze parameter in op nul en u maakt de omleiding onmiddellijk, waardoor de sitebezoeker niet merkt dat hij naar een nieuw adres is gestuurd.

Aanbevolen: