Hoe Een Oproep Van Een Specifiek Nummer Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Oproep Van Een Specifiek Nummer Te Blokkeren
Hoe Een Oproep Van Een Specifiek Nummer Te Blokkeren

Video: Hoe Een Oproep Van Een Specifiek Nummer Te Blokkeren

Video: Hoe Een Oproep Van Een Specifiek Nummer Te Blokkeren
Video: Ongewenste telefoontjes blokkeren (iPhone) 2024, April
Anonim

Om oproepen van een specifiek nummer te blokkeren, wordt een speciale functie, de "Black List" genoemd, gebruikt. Meestal wordt dit geïmplementeerd in het telefoonmenu via het gedeelte "Oproepen" van het menu. Sommige telefoons ondersteunen deze optie echter niet en u zult toepassingen van derden moeten gebruiken om deze te gebruiken.

Hoe een oproep van een specifiek nummer te blokkeren
Hoe een oproep van een specifiek nummer te blokkeren

instructies:

Stap 1

Ga naar het instellingenmenu van uw apparaat door het telefoonscherm te ontgrendelen en het gedeelte "Instellingen" te selecteren. Selecteer het gedeelte "Oproepen" en zoek de regel "Zwarte lijst". Afhankelijk van de versie van het besturingssysteem dat op uw apparaat is geïnstalleerd, kan dit ook Oproepblokkering of Geweigerd kiezen worden genoemd.

Stap 2

Als u deze functie niet kunt vinden, gebruik dan de gebruiksaanwijzing die bij uw apparaat is geleverd. Gebruik het gedeelte 'Inhoud' om de titel te vinden. Als dit item niet is opgegeven, ondersteunt uw telefoon de instelling niet.

Stap 3

Als u een smartphone gebruikt met het Android-besturingssysteem, kan de functie worden geïmplementeerd via software van derden. Ga naar de "Play Store" via het menu van uw apparaat, met behulp van de juiste snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 4

Klik op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek van het programma en voer de zoekopdracht "Blacklist" in. Bevestig uw invoer. U krijgt een lijst met programma's te zien waarmee u een specifiek oproepnummer uit uw contactenlijst kunt blokkeren. Sommige toepassingen ondersteunen ook het aanmaken van groepen ongewenste nummers voor het beantwoorden van oproepen.

Stap 5

Selecteer het programma, na het lezen van de beschrijving van elk in het Play Market-venster. Nadat u de toepassing hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Installeren" en wacht u tot de installatieprocedure is voltooid. Zodra de installatie is voltooid, ziet u een melding in de statusbalk bovenaan het scherm.

Stap 6

Voer het geïnstalleerde programma uit en voeg nummers uit het adresboek toe, oproepen waarvan u niet zou willen ontvangen, geleid door de interface-elementen. Klik op "Opslaan" om de wijzigingen toe te passen. Het instellen van de "Blacklist" is voltooid en nu, wanneer hij u probeert te bellen, ontvangt de bellende abonnee een "bezet"-signaal.

Aanbevolen: