Een Oproep Naar Een Mobiel Instellen

Inhoudsopgave:

Een Oproep Naar Een Mobiel Instellen
Een Oproep Naar Een Mobiel Instellen

Video: Een Oproep Naar Een Mobiel Instellen

Video: Een Oproep Naar Een Mobiel Instellen
Video: Ulantech camera's instellen op telefoon XMEYE 2024, April
Anonim

Het installeren van uw favoriete melodie op uw mobiele telefoon is vrij eenvoudig. Slechts een paar opeenvolgende stappen en uw apparaat zingt op welke manier dan ook. Als de mobiele instellingen het toelaten, kun je ook verschillende melodieën op de nummers zetten die je hebt gekozen. En u weet altijd wie u belt, zelfs zonder naar het telefoonscherm te kijken.

Een oproep naar een mobiel instellen
Een oproep naar een mobiel instellen

instructies:

Stap 1

U kunt beltonen instellen voor oproepen op de meeste telefoonmodellen, behalve de eenvoudigste apparaten (meestal zijn ze erg goedkoop in prijs), waar een dergelijke mogelijkheid ontbreekt vanwege de aanwezigheid van één beltoon in het apparaat. In dergelijke apparaten wordt het automatisch ingesteld en is het onrealistisch om het te wijzigen.

Stap 2

Om uw telefoon een nieuwe "stem" te geven, opent u het menugedeelte. Ga vervolgens naar de submap "Instellingen" en selecteer het item "Alarminstellingen". Nadat u deze sectie hebt bezocht, kunt u alle noodzakelijke bewerkingen met het signaal uitvoeren: stel het volume in, activeer een trilalarm, kies welke melodie zal klinken bij het ontvangen van berichten van abonnees, activeer of deactiveer verschillende netwerkwaarschuwingssignalen, enz.

Stap 3

Als u een melodie moet instellen, selecteert u het item "Melodie" in de "Alarminstellingen" en selecteert u uit de fabrieksmelodieën of uit de map met uw muziek die is opgeslagen op de telefoon of geheugenkaart de beltoon die u gaat bellen. In dit geval wordt de gemarkeerde melodie op alle nummers geïnstalleerd.

Stap 4

Om uw eigen, individuele oproep op elk nummer of groep nummers te plaatsen, moet u de sectie "Telefoonboek" bezoeken. Selecteer vervolgens de abonnee die u nodig hebt uit de lijst met nummers, open deze om te bekijken en druk vervolgens op de knop "Opties" of "Wijzigen". Dan moet u het item "Signaal wijzigen" of "melodie toewijzen" vinden. De naam van deze optie kan bij verschillende modellen enigszins verschillen. Dan hoef je alleen nog maar de muziek te vinden die je nodig hebt voor het signaal en deze als beltoon in te stellen.

Stap 5

Als u uw favoriete melodie naar uw telefoon wilt downloaden, kunt u dit doen met behulp van Bluetooth, IR (infrarood), en deze van de ene telefoon naar de andere overbrengen. U kunt ook muziekbestanden die op uw computer zijn opgeslagen, overbrengen naar uw telefoon. Hiervoor heb je een USB-kabel nodig, waarmee je je telefoon en computer moet verbinden. Kopieer vervolgens de geselecteerde bestanden en breng ze over naar de telefoon- of flashgeheugenmap.

Aanbevolen: