Hoe De Code Op De Radio Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Op De Radio Te Bepalen
Hoe De Code Op De Radio Te Bepalen

Video: Hoe De Code Op De Radio Te Bepalen

Video: Hoe De Code Op De Radio Te Bepalen
Video: How to Get Honda Radio Serial Number, Code and How to Enter It 2024, April
Anonim

Autogebruikers worden vaak geconfronteerd met het probleem van het bepalen van de code op de radio. Deze vraag wordt op bijna elk autoforum gesteld. Het is niet moeilijk om de code van de radiobandrecorder te achterhalen als u de VIN-code kent.

Hoe de code op de radio te bepalen
Hoe de code op de radio te bepalen

instructies:

Stap 1

In het geval dat de autoradio samen met de auto is uitgebracht, kunt u contact opnemen met de officiële dealer en de documenten van de auto overleggen. Dit kan door naar het centrum te komen of door te bellen. U wordt gevraagd om de gegevens te verduidelijken en ook om het VIN-nummer van uw radio te zeggen, waarna zij u de code zullen vertellen.

Stap 2

Als u de radio van uw auto al hebt vervangen, moet u eerst het apparaat uit het stopcontact halen. Dit kan worden gedaan met behulp van vier metalen voorwerpen die rond de omtrek van het systeem moeten worden gedrukt.

Stap 3

Onderzoek de verwijderde radiobandrecorder op de code, want die staat soms direct op de kast aangegeven om niet te vergeten. Als de vorige eigenaar je niet zo'n hint heeft gegeven, zoek dan een sticker op de radio met het serienummer, dat lijkt op een combinatie van veel cijfers en Engelse letters. Schrijf de code op een veilige plaats op.

Stap 4

Er zijn veel programma's op internet om codes voor autoradio's te genereren. Zoek een geschikt programma, download en voer het uit. Voer in een speciaal venster het serienummer van de radio in en wacht tot het programma de gewenste code op het scherm weergeeft.

Stap 5

Zet de radio terug in de auto, zet hem aan. Om de blokkering op te heffen, voert u de ontvangen code in en controleert u of er geen typefouten zijn. Het aantal pogingen om de ontgrendelcode in te voeren varieert van 3 tot 10, het hangt allemaal af van het type radio.

Stap 6

Nadat u uw autoradio succesvol heeft ontgrendeld, schrijft u de ontgrendelcode op een veilige plaats. Om veiligheidsredenen wordt het ten zeerste afgeraden om het op te nemen op de radiobehuizing.

Aanbevolen: