Hoe De Exacte Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Exacte Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Op Telefoonnummer
Hoe De Exacte Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Op Telefoonnummer

Video: Hoe De Exacte Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Op Telefoonnummer

Video: Hoe De Exacte Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Op Telefoonnummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Situaties waarin het nodig is om de exacte locatie van een persoon te achterhalen, komen vrij vaak voor. In het gewone leven wordt zo'n verlangen ingegeven door bezorgdheid voor hun dierbaren, vooral kinderen en oudere familieleden. In het bedrijfsleven zal een dergelijke service het niet alleen mogelijk maken om het werk van mobiele werknemers te controleren, maar ook om het goed te organiseren.

Hoe de exacte locatie van een persoon te bepalen op telefoonnummer
Hoe de exacte locatie van een persoon te bepalen op telefoonnummer

Tegenwoordig bieden nogal wat diensten aan om de locatie van een persoon online te bepalen, maar helaas zijn de meeste een van de methoden van fraude. Eenmaal op een dergelijke site wordt u gevraagd om het telefoonnummer van de gewenste abonnee in een speciaal veld in te voeren, vervolgens wordt voor de zichtbaarheid het gegevensverwerkingsproces gestart, waarna u wordt gevraagd een sms te sturen bericht. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren.

De tweede zwendel komt minder vaak voor. Om een persoon te vinden, wordt u gevraagd een speciaal programma te downloaden. Door het bestand te downloaden en op uw computer uit te voeren, activeert u een kwaadaardig virus (bijvoorbeeld een Trojaans paard) en om de gegevens te ontgrendelen, wordt u opnieuw gevraagd een sms-bericht te verzenden.

Feit is dat het onmogelijk is om van een mobiel telefoonnummer informatie te verkrijgen over waar een persoon zich bevindt zonder zijn voorafgaande toestemming. Zo'n procedure is gewoon niet legaal, want iedereen heeft recht op privacy. Er is echter één legale manier om de exacte locatie van een persoon te achterhalen door de hulp in te roepen van grote mobiele operators.

"Locator"-service van Beeline

De Beeline-operator noemt deze service "Locator". Door de dienst te koppelen, kunt u eenvoudig uw locatie en de locatie van uw dierbaren en vrienden bepalen. Om de dienst te activeren, moet je een sms zonder sms sturen naar een 4-cijferig nummer 5166 of contact opnemen met de operator op 09853. Om te weten waar een of andere abonnee zich precies bevindt, moet je eerst zijn toestemming krijgen om de exacte coördinaten te bepalen. Dit kan als volgt: ga naar het bedieningsmenu "Locator", selecteer de optie "Vind een abonnee" en volg de instructies. Na het voltooien van alle noodzakelijke acties, stemt de abonnee die u zoekt ermee in om zijn exacte locatie te bepalen.

"Radar"-service van Megafon

Met deze optie van de grootste mobiele provider kunt u de exacte locatie van uw familie en vrienden bepalen. Uiteraard moet u eerst toestemming hebben van de abonnee bij wie de zoekopdracht wordt uitgevoerd. U kunt de radarservice activeren op de officiële website van het mobiele bedrijf of met behulp van het ussd-verzoek * 566 #.

Locator-service van MTS

Om de Locator-service te gebruiken, moet u een sms-bericht naar 6677 sturen met een tekst met de naam van de persoon die u zoekt en zijn telefoonnummer (bijvoorbeeld Andrey 89160000000). Als de abonnee toestemming geeft om zijn locatie te bepalen, ontvangt u een antwoord-sms met zijn coördinaten op uw telefoon en wordt de dienst automatisch verbonden. Om de geolocatieservice te deactiveren, moet u een sms naar hetzelfde nummer sturen met de tekst "UIT".

Aanbevolen: