Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen?
Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Bepalen?
Video: Hoe veranderen we de publieke ruimte die aansluit bij iedereen | Wouter Corvers | TEDxYouth@Uden 2024, April
Anonim

Dankzij moderne technologieën hebben abonnees van de grootste Russische operators de mogelijkheid om naar andere mensen te zoeken met behulp van hun mobiele telefoon en een speciale service. U hoeft slechts één nummer te kiezen en binnen enkele minuten worden de coördinaten van de locatie van de gewenste abonnee naar de telefoon verzonden.

Hoe de locatie van de abonnee te bepalen?
Hoe de locatie van de abonnee te bepalen?

instructies:

Stap 1

Gebruikers van het Megafon-netwerk hebben de keuze uit twee verschillende diensten, waarmee ze op elk moment de juiste persoon kunnen vinden. Met de eerste van deze diensten kunnen ouders hun kinderen zoeken. Dienovereenkomstig wordt het alleen verstrekt op bepaalde tariefplannen (bijvoorbeeld op "Ring-Ding" en "Smeshariki"). Deze tarieven kunnen trouwens op elk moment veranderen, dus kijk soms op de officiële website van het bedrijf Megafon en bekijk de laatste informatie over de diensten.

Stap 2

Het tweede type zoekopdracht is universeel, dat wil zeggen, beschikbaar voor abonnees van alle tariefplannen, zonder uitzondering. Om het te gebruiken, gaat u naar de servicewebsite locator.megafon.ru en vult u de vereiste velden in. Zodra u een verzoek verzendt, ontvangt en verwerkt de operator het en stuurt het vervolgens naar uw telefoon de exacte coördinaten van de locatie van de andere abonnee, evenals de kaart waarop deze zijn gemarkeerd. Je kunt het zowel op een computer als op een mobiel bekijken. Om de dienst te bestellen, kunt u het USSD-commando naar de operator * 148 * abonneenummer # sturen of het verkorte nummer 0888 bellen. Houd er rekening mee dat het nummer alleen via +7 moet worden aangegeven, in geen geval via 8-ku. Overigens wordt er voor elk verzonden verzoek 5 roebel van uw account afgeschreven.

Stap 3

De mogelijkheid om te zoeken wordt ook geboden aan zijn abonnees door de telecomoperator "MTS". De dienst waarmee de zoekopdracht wordt uitgevoerd, wordt "Locator" genoemd. Om het te activeren, volstaat het om een verzoek met het nummer van de gezochte persoon en zijn naam naar 6677 te sturen. Als de persoon die u zoekt u toestaat zijn locatie te openen, stuurt de operator de exacte coördinaten naar uw mobiel. U moet ongeveer 10 roebel betalen voor het gebruik van Locator (het exacte bedrag wordt bepaald door de parameters van het aangesloten tariefplan).

Stap 4

Om te zoeken, moeten klanten van het Beeline-netwerk een sms-bericht sturen met de tekst L naar het korte nummer 684. De kosten van de service bedragen 2 roebel 05 kopeken (voor elk verzoek).

Aanbevolen: