Hoe De Kracht Van Een Voeding Te Meten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kracht Van Een Voeding Te Meten?
Hoe De Kracht Van Een Voeding Te Meten?

Video: Hoe De Kracht Van Een Voeding Te Meten?

Video: Hoe De Kracht Van Een Voeding Te Meten?
Video: Huidplooimetingen - minicollege Eigen Kracht 2024, April
Anonim

De kracht van de voeding is een zeer belangrijk kenmerk van een computer, ontworpen om een volledige en ononderbroken werking te garanderen. Er is een minimumwaarde volgens de specificaties van de pc.

Hoe de kracht van een voeding te meten?
Hoe de kracht van een voeding te meten?

instructies:

Stap 1

Hoe krachtiger de zogenaamde "vulling" van de computer, hoe krachtiger de voeding nodig is. De fabrikant schrijft de stroom in de regel op een speciale sticker op het blok zelf. Om de benodigde capaciteit te achterhalen zijn er verschillende virtuele diensten. ASUS heeft bijvoorbeeld een bijbehorend formulier op haar website. Na het invullen geeft het programma de gewenste waarde op basis van het maximaal mogelijke stroomverbruik van de pc-componenten.

Stap 2

Ga naar de online servicepagina. Selecteer Desktop voor Motherboard (als u een thuisdesktopsysteem gebruikt) of Server als u voor een service test.

Stap 3

Geef de parameters van de processorfabrikant op in het gedeelte CPU. Geef de fabrikant van de core op in het veld "Select Vendor", selecteer de processorfamilie in het CPU-type en geef het model zelf aan in het veld "Select CPU".

Stap 4

De waarden in het gedeelte VGA-kaart zijn voor een pc-videokaart waarbij de leverancier van Nvidia of ATI is. Het videokaartmodel wordt aangegeven in het veld "Select VGA". Het kan worden gemarkeerd in het bedieningspaneel. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op "Deze computer", vervolgens op "Eigenschappen", vervolgens op "Apparaatbeheer" en op "Videoadapters".

Stap 5

Specificeer het type RAM dat u gebruikt in de geheugenmodule. Geef in het menu Opslagapparaten het aantal lees-/schrijfapparaten aan dat op de computer is aangesloten. Let op de aanwezigheid in paragraaf 1394 van een extra videokaart, selecteer ook de beschikbare apparaten in de PCI-sectie (Modem, Audio, Netwerk (LAN)), het aantal geluidskaarten en netwerkapparaten die zijn aangesloten op het PCI-slot op het moederbord.

Stap 6

Het programma geeft automatisch een waarde die optimaal is (mag niet lager zijn dan aangegeven op de sticker). Vervang het apparaat anders door een krachtiger exemplaar van een service die computerreparatieservices biedt.

Aanbevolen: